Facebook Twitter

På svenska | In English

Matkapalvelut

Tampereen kaupunkiseudun seutulippu

Tampereen kaupunkiseudun seutulipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana seutulippuun kuuluvien kuntien alueella.

1.7.2014 alkaen seutulippu kelpaa maksuvälineenä vain osassa seutulippualueella liikennöivistä vuoroista. Lisätietoja Matkahuollon ja Tampereen kaupungin verkkosivuilta.

  • Seutulippualueeseen kuuluvat Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere ja Ylöjärvi.
  • Seutulippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä.
  • Pikavuoroissa peritään erillinen pikavuoromaksu.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta
  • Kaupunkiseudun seutulipun voi Kelan tukemia lippuja lukuunottamatta ladata Matkahuollon kortin lisäksi myös Tampereen kaupungin matkakortille.
  • Kelan tukemat Tampereen kaupunkiseudun opiskelijaseutuliput vakiovuoroille 5008 ja pikavuoroille 5058 ovat voimassa koko seutulippualueella, myös Tampereen kaupunkiliikenteessä.  

Seutulippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Seutulipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu seutulippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan seutulippua.

Tampereen kaupunkiseudun seutulipun myyntitosite.

Seutulipun hinta 
 

Kotikunta

Hinnat 30.6.2014 alkaen Hinnat 1.1.2012-29.6.2014
Kangasala

79

79

Lempäälä

79

79

Nokia

79

79

Pirkkala

79

58

Tampere

79

79

Ylöjärvi

79

79 

Lisätiedot ja aikataulut

Lisätietoja seutulipusta ja aikatauluista saat Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksesta.
Aikataulut löytyvät myös Matkahuollon aikatauluhausta.