Facebook Twitter

På svenska | In English

Yritystieto

24.5.2010

Pakettipalveluiden WEB -asiakasliittymän selainosoite vaihtui

Matkahuollon Pakettipalveluiden WEB -asiakasliittymä on vaihdettu uuteen järjestelmään. Muutoksesta johtuen asiakasliittymä avataan jatkossa uudesta selainosoitteesta https://mhhkiweb1.matkahuolto.fi/loginet.htm.

Sisäänkirjautuminen WEB –asiakasliittymään onnistuu vanhalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjä voi jatkossa itse vaihtaa salasanan. Matkahuolto suosittelee salasanan vaihtamista, kun ohjelmaa seuraavan kerran käytetään, ja myös jatkossa riittävän usein tietoturvan säilyttämiseksi.

Aiemmin käytössä olleiden työasemakohtaisten sertifikaattien käytöstä luovutaan tiistaina 25.5.2010. Tämän jälkeen WEB -asiakasliittymää ei enää voi avata vanhan selainosoitteen kautta.

Asiakasliittymän käyttöohjeet saat Matkahuollon internetsivuilta kohdasta Pakettipalvelut / WEB –asiakasliittymä ja WEB -asiakasliittymästä.

Lisätietoja WEB -asiakasliittymän muutoksesta ja Pakettipalveluista saa palvelunumerostamme 0800 132 582, avoinna ma-pe klo 8-18. Numero on ilmainen. Myös  yritysmyyntimme palvelee mielellään.