Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Osta kuljetus verkosta Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Liityntäpysäköinti

  • Hämeenlinna

  • Nurmijärvi


Hämeenlinna, linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_HAMEENLINNA_LA.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Uimarintiellä, noin 200 metrin päässä Hämeenlinnan linja-autoasemasta. Autopaikkoja on 190 ja pyöräpaikkoja 100. Pyöräpysäköintipaikat sijaitsevat linja-autoaseman pihalla. Pysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Linja-autoyhteys Helsinkiin kulkee aamuruuhkan aikaan noin 25–30 minuutin välein ja muina aikoina 30–60 minuutin välein. Matka Helsingin keskustaan kestää 1:15–1:30 tuntia.


Rajamäki, Nurmijärvi

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_RAJAMAKI.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Nurmijärvellä, Rajamäen linja-autoasemalla. Autopaikkoja on aseman yhteydessä 18 kpl. Lisäksi pyöräpysäköintipaikkoja on 20 kpl. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Rajamäeltä Helsingin suuntaan kulkevat bussilinjat sekä Nurmijärven kirkonkylän että Klaukkalan kautta. Linja-autoyhteyden vuoroväli Helsinkiin on noin 10 minuuttia aamuruuhkan aikaan, muina aikoina hieman harvempi. Matka Helsingin keskustaan kestää 60–90 minuuttia.


Nurmijärven kirkonkylä

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_NURMIJARVI_KK.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Nurmijärven kirkonkylän linja-autoasemalla. Pysäköintialueen vieressä on Matkahuollon toimipiste sekä huoltoasema. Liityntäpysäköijille autopaikkoja on kahdeksan (1 invapaikka). Pyöräpaikkoja on kuusi. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan pääsee linja-autolla, ja yhteyden vuoroväli on noin 10 minuuttia aamuruuhkan aikaan, muina aikoina pidempi. Ajoaika Helsingin keskustaan vaihtelee välillä 45– 95 minuuttia.


Klaukkala, Nurmijärvi

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_KLAUKKALA_LA.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa linja-autoaseman vieressä. Autopaikkoja on 25 kpl ja pyöräpaikkoja 12 kpl. Kävely-matka pysäköintipaikalta pysäkeille on vain parikymmentä metriä. Myös kaupan vieressä, linja-autoasemaa vastapäätä, on liityntäpysäköintipaikkoja. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan linja-autoyhteyden vuoroväli on arkisin alle 10 minuuttia aamuruuhkan aikaan, muina aikoina pidempi. Ajoaika Helsingin keskustaan on 0:40–1:05 tuntia.

fi| sv| en