Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Osta kuljetus verkosta Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Liityntäpysäköinti

  • Hanko

  • Tammisaari

  • Inkoo


Hanko, rautatieasema ja linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee rautatieaseman ja linja-autoaseman yhteydessä Hangossa. Autopaikkoja alueella on yhteensä 25 kpl ja pyöräpaikkoja 70 kpl. Pysäköinti on maksutonta. Kävelymatka laitureille on noin 100 m.

Jatkoyhteydet

Bussiyhteys Helsinkiin kulkee ruuhka-aikoina noin 60 minuutin välein. Osassa bussivuoroista on autonvaihto Karjaalla. Bussimatka Helsingin keskustaan kestää 2:00–3:00 tuntia.


Tammisaari, rautatieasema ja linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee rautatieaseman ja linja-autoaseman yhteydessä Tammisaaren keskustassa. Autopaikkoja alueella on yhteensä 20 kpl ja pyöräpaikkoja 50 kpl. Pysäköinti on maksutonta. Kävelymatka laitureille on noin 50–150 metriä.

Jatkoyhteydet

Bussiyhteys Helsinkiin kulkee ruuhka-aikoina noin 30 min välein, muina aikoina harvemmin. Osassa bussivuoroista on autonvaihto Karjaalla. Bussimatka Helsingin keskustaan kestää 1:25–2:35 h.


Inkoo, linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_INKOO_KK.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Inkoon kirkonkylässä linja-autoaseman vieressä. Kulku alueelle on Rantatien kautta. Autopaikkoja alueella on noin 30 kpl. Kävelymatkaa linja-autopysäkille on vain noin 50 metriä. Pysäköintialuetta voivat käyttää myös läheisen ravintolan asiakkaat. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan liikennöi bussi ruuhka-aikaan noin 30 min vuorovälillä. Muina aikoina vuoroväli on noin yksi tunti. Matka-aika Helsingin keskustaan on 1:10–1:15 h.

 

fi| sv| en