Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Osta kuljetus verkosta Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Liityntäpysäköinti

  • Hausjärvi

  • Mäntsälä


Oitti, Hausjärvi

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Hausjärven kunnan keskuksessa Oitissa, rautatieaseman yhteydessä. Autopaikkoja on radan molemmin puolin yhteensä 12. Pysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Viereiseltä linja-autoasemalta kulkee Helsingin suuntaan busseja kuusi yhteyttä päivässä. Yhdessä näistä on vaihto Hyvinkäällä ja kahdessa Mäntsälässä. Matka Helsinkiin kestää ajoreitistä riippuen 01:30–02:10 tuntia.


Mäntsälä, linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_MANTSALA_LA.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Mäntsälän keskustassa linja-autoaseman pihassa. Lisäksi laajempi pysäköintikenttä sijaitsee aseman takana Huvitiellä. Autopaikkoja on yhteensä noin 120 kpl ja pyöräpaikkoja noin 100 kpl. Liityntäpysäköinti on maksutonta. Pyöräpaikoista 30 kpl on katoksellisia paikkoja.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan linja-autoyhteyden vuoroväli on 10 minuuttia aamuruuhkassa. Muina aikoina kulkee noin kolme vuoroa tunnissa. Matka Helsingin keskustaan kestää reitistä riippuen 60–110 minuuttia.

 

fi| sv| en