Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Nettilippu

Kelpoisuus

Nettilippu käy lippuun merkittynä päivänä ja lippuun merkityllä vuorolla.
Hinta Nettilipun hinta määräytyy vuoron mukaan. Tarkista hinta aikatauluhausta ja lipun ostosta.
Mistä lipun voi ostaa

Nettilipun voi ostaa Matkahuollon verkkosivuilta. Siirry aikatauluhakuun ja lipun ostoon.

Mihin vuoroihin lipun voi ostaa Nettilipun voi ostaa niihin vuoroihin, joiden kohdalla on haetulle matkustuspäivälle ja vuorolle näkyvillä "Osta"-painike.
Matkalippu on voimassa

Nettilippu on voimassa lippuun merkittynä päivänä ja lippuun merkityssä vuorossa.

Muuta

Nettilipun oston yhteydessä muodostuu pdf-muotoinen kuitti, joka sisältää yksityiskohtaiset matkustustiedot. Kuittia ei tarvita mukaan matkalle, mutta sen voi halutessa lähettää sähköpostiin tai tulostaa esim. kirjanpitoa varten.

Bussiin noustessa matkustajan tulee todistaa matkustusoikeutensa esittämällä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti. Jos samalla kerralla on ostettu lippu useammalle matkustajalle, tulee sen henkilön, joka on antanut nimensä oston yhteydessä, todistaa henkilöllisyytensä.

Mikäli Nettilipun osto epäonnistui tai oston aikana tuli jokin häiriö täytä tämä lomake

Paikkalippu

Nettilippuun voi liittää paikanvarauksen kaikkiin pikavuoroihin ja useisiin vakiovuoroihin. Paikkavaraus maksaa 2,50 €/paikka. Paikkavarausta ei voi tehdä lemmikin kanssa matkustettaessa.

Alennusryhmät

Nettilipuista myönnetään alennusta seuraaviin ryhmiin kuuluville: lapsi, nuoriso, opiskelija, eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja lehdistö. Tutustu alennuksiin.

Ryhmälippu

Ryhmäalennukseen ovat oikeutettuja kaikki vähintään 3 hengen ryhmät. Tutustu ryhmälippuun.

Takaisinlunastus

Nettilippua ei hyvitetä tai vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Rajoitukset Nettilippu on voimassa vain sinä päivänä ja siinä vuorossa, johon se on ostettu. Nettilipun voi ostaa vuorosta riippuen aikaisintaan 30-32 päivää ennen lähtöä. Nettilippu on ostettava vuorosta riippuen viimeistään joko bussin lähtöä edeltävänä arkipäivänä klo 13 mennessä, tai osassa vuoroja viimeistään 90 minuuttia ennen vuoron lähtöä.
Matkustusoikeus Nettilipulla voi matkustaa henkilö, jonka nimi on merkitty lippuun. Bussiin noustessa matkustajan tulee todistaa matkustusoikeutensa esittämällä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti.
Aikataulut ja hinnat 0200 4000 Pakettipalvelujen palvelunumero 0800 132 582 Pakettipalvelut yrityksille 020 710 5024
fi| sv| en