Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Työmatkaliput

Työmatkaliput ovat alueellisia lipputuotteita, joissa alueen kunnat ja kaupungit tukevat asukkaidensa säännöllistä matkustamista.

Kenelle lippu sopii Säännöllisesti matkustaville.
Missä lippu käy Työmatkalippuja on käytössä seuraavilla alueilla: paikkakuntaluettelo
Mistä lipun voi ostaa

Työmatkalippu ostetaan Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä.

Missä lipun voi lisäladata

Useimmat työmatkaliput voi lisäladata myös R-kioskeissa ja busseissa.

Takaisinlunastus

Työmatkalippujen takaisinlunastusehdot vaihtelevat työmatkalipuittain. Ehdot on kerrottu työmatkalipun myyntitositteessa, joka allekirjoitetaan ostohetkellä. Kaikkien työmatkalippujen takaisinlunastus on mahdollinen seuraavissa tapauksissa:

  • Lakon aikana, jos lippua ei ole voitu käyttää ollenkaan.
  • Lipputuotteen päivityksen yhteydessä tai kortin teknisen iän täyttyessä, jos matkakortilla olevaa kautta ei pystytä käyttämään lipputuotteen voimassaoloajan loppuun mennessä.
  • Jos työmatkalippu katoaa tai varastetaan, voidaan työmatkalipun tapahtumat asiakkaan pyynnöstä selvittää. Asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä tutkintapyynnön tehdessään sekä esittää lipun viimeisin ostokuitti. Kadonneen tai varastetun työmatkalipun tutkinnasta peritään kulloinkin voimassaoleva palvelumaksu tutkintalomakkeen jättöhetkellä. Matkakortilla jäljellä olevan työmatkalipun matkustusoikeuden arvo hyvitetään asiakkaalle.
Rajoitukset Lipun saaminen voi edellyttää vakituista asuinosoitetta tai kirjoilla oloa kyseisessä kunnassa.
Matkustusoikeus Työmatkalippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa henkilöllisyys tulee todistaa passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.
fi| sv| en