Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Hinnat

Bussilippujen hinnasto

Hinnaston hinnat ovat voimassa, kun lippu ostetaan etukäteen Matkahuollon toimipaikoista, matkalippuja myyvistä asiamiestoimipaikoista tai matkatoimistoista.

Matkahuollon verkkokaupasta tai kuljettajilta ostettaessa lipun hinta voi poiketa hinnaston hinnoista.

Matkahuollon lippujen hintoihin sekä toimipaikoilla että verkkokaupassa lisätään palvelumaksu. Palvelumaksu on verkkokaupassa 50 senttiä ja toimipaikoilla yhden euron ostotapahtumaa kohden.

Hinnasto 1.7.2014 alkaen

Hinnasto 1.1.2013–30.6.2014

Matkahuollon verkkokauppa

Matkahuollon verkkokaupassa esitetyt hinnat ovat voimassa verkkokaupasta ostetuissa Nettilipuissa ja Nettitarjouslipuissa.

Matkahuollon toimipaikoista, matkalippuja myyvistä asiamiestoimipaikoista, matkatoimistoista ja kuljettajilta ostettaessa lipun hinta voi poiketa verkkokaupassa esitetystä hinnasta.

Siirry nettilipunmyyntiin

Lipputuotekohtaiset hinnat

Lipputuotekohtaiset hinnat voi tarkistaa kunkin lipun omalta sivulta

Vuosilippu

Seutulippu

Kaupunkilippu

Työmatkalippu

Bussipassi

CityCity-lippu

Bussiyrityskohtaiset lisämaksut

Bussiyritys voi periä lisämaksun tilaa vievien matkatavaroiden, kuten lastenvaunujen tai polkupyörän kuljettamisesta. Lisämaksu on bussiyrityskohtainen ja se maksetaan kuljettajalle. Maksun voi suorittaa käteisellä, joissain busseissa myös debit ja kredit -maksukorteilla. Maksun suuruuden voi tarkistaa etukäteen vuoroa liikennöivältä bussiyritykseltä.

Aikataulut ja hinnat 0200 4000 Pakettipalvelujen palvelunumero 0800 132 582 Pakettipalvelut yrityksille 020 710 5024
fi| sv| en