Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu
Etusivu
Ajojärjestelijä Helsinkiin

Ajojärjestelijä Helsinkiin

Haemme Matkahuollolle Helsinkiin Kampin toimipisteeseen

Ajojärjestelijää kesätöihin

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista rahdinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut. 

Rekrytoimme kesäksi monta uutta osaajaa eri tehtäviin toimipisteisiimme ympäri Suomen.

Tunnetko kaupunkisi ja sen lähitienoot ja osaatko navigoida vaivatta paikasta toiseen? Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta sekä ajoreittien suunnittelusta? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme kesätyöntekijä.

Ajojärjestelijän tehtäviin kuuluu laadukkaiden ja tehokkaiden reittisuunnitelmien suunnittelu huomioiden kuljetusresurssien optimointi suhteessa kuljetettavaan rahtiin. Ajojärjestelijä toimii autonkuljettajien työnjohdollisena esimiehenä sekä vastaa uusien autonkuljettajien perehdyttämisestä ja osaamisen ylläpitämisestä. Ajojärjestelijän vastuulla on myös ajo- ja lepoaikojen sekä tieliikennelain huomioiminen reittien suunnittelussa.

Edellytämme kesätyöntekijöiltä

  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä paineensietokykyä

  • Hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja 

  • Hyvää paikallistuntemusta 

  • Riittävää Kuorma-autoalan työehtosopimuksen sekä työaikalain tuntemusta

  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

  • Riittäviä tietoteknisiä taitoja

Järjestelmäosaaminen sekä vieraiden kielten osaaminen auttavat työssä menestymiseen. Työskentelet mielelläsi vaihtelevissa ja kiireisissäkin työvuoroissa. Työvuorot ajoittuvat aamuun tai iltaan pitäen sisällään myös viikonloppuvuoroja, joten toivomme vuorotyön sopivan sinulle.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttää sinut tehtäviisi. Matkahuollolla on pitkät perinteet ja kokeneiden kollegoiden avulla työtehtäviin perehtyminen käy nopeasti.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 10.5.–12.9.2021. Viikkotunnit ovat 40 tuntia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Hackman numerosta 040-504 3598.

Oletko valmis? Vastuullinen kesäduuni odottaa!
Jätäthän hakemuksesi ja liitäthän mukaan myös CV:n viimeistään 15.3.2021 oheisen linkin kautta.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä