Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

Lähestymistapamme

LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaRaportointi ja viestintä

Vastuullisuus on Matkahuollon toiminnan ytimessä – se leikkaa läpi organisaatiomme ja näkyy osana jokapäiväistä käytännön työtämme. Luomme parempaa tulevaisuutta edistämällä kestäviä matkustaja- ja pakettipalveluita. Otamme huomioon kestävän kehityksen periaatteet koskien niin ympäristöä, ihmisiä, yhteiskuntaa kuin taloutta.

Olemme edistäneet joukkoliikenteen käyttöä yhdessä liikennöitsijöiden kanssa jo 88 vuotta. Lisäämällä tietoisuutta joukkoliikenteestä, tekemällä joukkoliikenteen käytöstä helpompaa digitaalisilla ratkaisuilla sekä kannustamalla kuluttajia valitsemaan kestävämmän liikkumistavan autamme vähentämään yksityisautoilusta aiheutuneita päästöjä. Tarjoamme liikennöitsijöille useita erilaisia palveluita.

Suomen toiseksi suurimpana pakettipalveluiden tarjoajana haluamme palvella asiakkaitamme ympäri Suomea mahdollisimman tehokkaasti ja kestävästi. Pakettipalveluissamme keskeisessä roolissa on sujuva yhteistyö valtakunnallisen kumppaniverkostomme kanssa sekä ympäristöystävällisten kuljetusratkaisujen huomioiminen. Merkittävä osa paketeistamme kulkee linja-auton kyydissä matkustajien kanssa. Tämä vähentää resurssien käyttöä ja ympäristövaikutuksia sekä edesauttaa joukkoliikennepalveluiden tarjoamista.

Työntekijöillämme ja kumppaneillamme on keskeinen rooli vastuullisuutemme kehittämisessä. Huolehdimme työntekijöistämme ja varmistamme, että heitä kohdellaan reilusti ja oikeudenmukaisesti. Meille on tärkeää, että työntekijämme toimivat yhteisen tavan mukaisesti. Tiivistämme yhteistyötä laajan kumppaniverkostomme kanssa ja syvennämme kumppanuuksiamme kestävän kehityksen edistämiseksi.

Vastuullisuuden johtaminen

Lue lisää

Tavoitteet

Lue lisää

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Lue lisää

Olennaisuusanalyysi ja sidosryhmävuorovaikutus

Lue lisää

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortAppen Resesökning och BiljetterReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä