Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

Vastuullisuuden johtaminen

LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaRaportointi ja viestintä

Matkahuollon hallitus hyväksyi Matkahuollon vastuullisuusohjelman ja sen tavoitteet tammikuussa 2021. Hallitus hyväksyy vastuullisuusohjelmaan ja sen tavoitteisiin tarvittavat muutokset. Vastuullisuusohjelman edistymisestä raportoidaan hallitukselle säännöllisesti. Johtoryhmä muodostaa vastuullisuuden ohjausryhmän, joka kokoontuu kvartaaleittain. Toimitusjohtaja ja muu johtoryhmä vahvistavat keskeiset politiikat, päättävät toimenpiteiden toteuttamisesta sekä seuraavat vastuullisuusohjelman ja sen tavoitteiden toteutumista.

Lakiasiat ja vastuullisuus -yksikkö vastaa vastuullisuusohjelman koordinoinnista ja ohjaamisesta sekä seurannasta ja raportoinnista. Käytännön tasolla vastuullisuutta edistävät vastuullisuustiimit, jotka leikkaavat organisaation eri toimintojen läpi. Vastuullisuustiimit vastaavat osa-alueiden toimenpiteiden toteuttamisesta ja vastuullisuuden integroimisesta osaksi liiketoimintaa.

Toimimme kansainvälisten sopimusten ja aloitteiden, kuten YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden ja Global Compactin periaatteiden, mukaisesti. Raportoimme vastuullisuutemme ja tavoitteidemme edistymisestä vuosittain vastuullisuusraportissa.


PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortAppen Resesökning och BiljetterReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä