Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Asiakaspalvelija ja rahdinkäsittelijä

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista rahdinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut.

Etsimme Mikkelin Matkahuoltoon sekä asiakaspalvelijaa että rahdinkäsittelijää

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta ja haluatko kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Vai onko pakettien 'lemppaus' jo entuudestaan sinulle tuttua ja olet enemmän kiinnostunut fyysisestä työstä? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme työntekijä!

Tärkeintä tehtävissä on halu oppia uutta sekä tarkka ja tunnollinen työskentelytapa. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttää sinut tehtäviisi, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön. Matkahuollolla on pitkät perinteet ja kokeneiden kollegoiden avulla työtehtäviin perehtyminen käy nopeasti.

Edellytämme hakijoilta näitä taitoja:

  • huolellisuutta ja tarkkuutta työtehtävissä

  • hyviä asiakaspalvelutaitoja

  • hyviä yhteistyötaitoja

  • sujuvaa suomen kielen taitoa

  • riittäviä tietoteknisiä taitoja

Asiakaspalvelijan työsuhde on osa-aikainen, työtunnit 25h/vko sekä määräaikainen 31.12.2022 saakka.

Rahdinkäsittelijän työaika on osa-aikainen, tarvittaessa töihin kutsuttava. Lisäksi työsuhde on määräaikainen 31.12.22 saakka.

Molemmissa tehtävissä järjestelmäosaaminen auttaa työssä menestymiseen. Työskentelet myös mielelläsi vaihtelevissa ja kiireisissäkin työvuoroissa. Työvuorot ajoittuvat aamuun tai iltaan, joten toivomme vuorotyön sopivan sinulle.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävistä

Mikkelin tuotantopäällikkö Eija Korhonen, p. 040 152 4010 tai sähköpostitse eija.korhonen@matkahuolto.fi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.09.2022 oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet kiinnostunut.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja toivomme sinun voivan aloittaa mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään.
Odotamme hakemustasi!

Hae tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä