Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Asiakaspalvelija (kesätyö)

Matkahuolto perustettiin aikoinaan yksi tehtävä mielessä: parantamaan ihmisten ja tavaroiden liikkumista paikasta toiseen. Mikään ei ole oikeastaan muuttunut 90 vuodessa, sillä keskitymme edelleen vain siihen minkä osaamme hitsin hyvin. Paitsi mitä nyt jokunen digitalisaatio ja automaatio ovat mullistaneet alamme täysin viime vuosikymmeninä. Mullistumme murrosten mukana kiitos innovaation (ja ajoittaisen improvisaation). Oli miten oli, teemme päivittäin parhaamme, jotta ihmiset ja paketit olisivat aina paremmin perillä. Tässä kohtaa sinä astut kuvioihin mukaan…

Haemme asiakaspalvelijoita kesätöihin Helsingin Matkustajapalveluihin

Onko sinulla jo hieman aiempaa kokemusta toimistotöistä ja tykkäätkö työskennellä tiimissä sekä itsenäisesti? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme kesätyöntekijä.

Tarjoamme mahdollisuutta osallistua ja saada kokemusta matkustajapalveluiden prosesseista. Lisäksi tarjoamme kivan ja vastuullisen toimistotyön mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti peruskoululaisten matkakorttien alustusta lukuvuodelle 2023–2024.

Edellytämme näitä taitoja

  • Huolellisuutta ja tarkkuutta työtehtävissä

  • Hyviä yhteistyötaitoja 

  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

  • Riittäviä tietoteknisiä taitoja

Osaamisen lisäksi tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on itsenäisyys ja aktiivinen yhteistyö tiimin kanssa.

Lisätietoja

Palveluesimies Kirsi Atri – 040 1807230 tai sähköpostitse kirsi.atri@matkahuolto.fi.

Meillä työskennellään huippusijainnilla Helsingin keskustassa.

Työtunnit vaihtelevat tarpeen mukaan ja sopimustuntimäärä on 20 tuntia viikossa. Työvuorot tehdään arkisin klo 8.00–17.00 välisenä aikana. Työsuhteet ovat määräaikaisia alkaen viimeistään 15.6. ja päättyen 4.8.

Palkkaus perustuu Linja-autoasemien tessiin ja palkkahaitari on 12,48–14,79 EUR/h perustuen työkokemukseen vastaavista tehtävistä sekä työpaikan sijaintiin.

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi viimeistään 21.3.2023 oheisen linkin kautta. Pyrimme aloittamaan haastattelut mahdollisimman pian ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Oletko valmis? Vastuullinen kesäduuni odottaa!

Olemme ylpeinä pitäneet Suomea pyörillä jo 90 vuotta. Kuljetamme ihmisiä ja paketteja maan jokaiseen kolkkaan ja haluamme omalta osaltamme huolehtia suomalaisten kuljetus- ja matkustustarpeista. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa yli 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Meillä työskentelee 590 ammattilaista, joista noin 160 henkilöä tukitoiminnoissa. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoutuneet kehittämään tekemisen tapojamme vastuullisuuden näkökulmasta.

Hae tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä