Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Asiakaspalvelija Mikkeliin

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista rahdinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut.

Haemme Matkahuollolle Mikkelin toimipisteeseen asiakaspalvelijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi. Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta ja haluatko kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme työntekijä.

Tärkeintä on halu oppia uutta sekä tarkka ja tunnollinen työskentelytapa. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttää sinut tehtäviisi, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön. Matkahuollolla on pitkät perinteet ja kokeneiden kollegoiden avulla työtehtäviin perehtyminen käy nopeasti.

Edellytämme

  • Hyvät asiakaspalvelutaidot

  • Huolellisuus ja tarkkuus työtehtävissä

  • Hyvät yhteistyötaidot

  • Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito

  • Riittävät tietotekniset taidot

Järjestelmäosaaminen sekä vieraiden kielten osaaminen auttavat työssä menestymiseen. Työskentelet mielelläsi vaihtelevissa ja kiireisissäkin työvuoroissa. Työvuorot ajoittuvat aamuun tai iltaan pitäen sisällään myös viikonloppuvuoroja, joten toivomme vuorotyön sopivan sinulle.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Työsuhde on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalla 1.2.–31.5.2021. Viikkotyötunnit ovat 40h/vko.

Sijaiseksi valittavan tulee olla työtön työnhakija, joka täyttää vähintään yhden seuraavista edellytyksistä:

  • ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana

  • alle 30-vuotias työtön työnhakija, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi

  • työtön työnhakija, joka vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Eija Korhonen numerosta 040 152 4010 arkisin klo 9–16 välillä.

Lähetäthän hakemuksesi ja liitäthän mukaan myös CV:n viimeistään 15.1.2021 sähköpostitse eija.korhonen@matkahuolto.fi. Otsikoi viestisi ”Asiakaspalvelija”.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä