Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Autonkuljettajia Kuopion toimipisteeseen

Haemme Matkahuollolle Kuopion toimipisteeseen

Autonkuljettajia

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista rahdinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut. 


Tunnetko kaupunkisi ja sen lähitienoot ja osaatko navigoida vaivatta paikasta toiseen? Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta sekä fyysisestä vuorotyöstä? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme työntekijä.

Tehtäviin kuuluu työvuorosta riippuen tavaroiden lajittelua kuljetusreiteille ja kuljetustehtävät ohjeistuksen mukaisesti annetussa aikataulussa ja lähetysten toimittaminen oikealle vastaanottajalle. Hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen paketin vastaanottajalle on tässä tehtävässä myös ensiarvoisen tärkeää. 


Edellytämme työntekijöiltä

 • Hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot

 • Vaadittavat ajoluvat (ajokorttiluokka C ja ammattipätevyys, digipiirturikortti) 

 • Hyvä paikallistuntemus 

 • Riittävä suomen kielen taito 

  Järjestelmäosaaminen sekä vieraiden kielten osaaminen auttavat työssä menestymiseen. Työskentelet mielelläsi vaihtelevissa ja kiireisissäkin työvuoroissa. Työvuorot ajoittuvat aamuun tai iltaan pitäen sisällään myös viikonloppuvuoroja, joten toivomme vuorotyön sopivan sinulle.

  Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttää sinut tehtäviisi. Matkahuollolla on pitkät perinteet ja kokeneiden kollegoiden avulla työtehtäviin perehtyminen käy nopeasti.


  Työsuhde on kokoaikainen ja viikkotunnit ovat 40 tuntia.

  Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Janne Kyttä 040 352 3972.

  Jätäthän hakemuksesi ja liitäthän mukaan myös CV:n mahdollisimman pikaisesti tai viimeistään 18.10. oheisen linkin kautta. Hae tehtävään tästä!

  Odotamme hakemustasi!

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä