Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Avainasiakaspäällikkö kansainväliseen myyntiin

Pakettipalveluiden huntteri-myyjä / avainasiakaspäällikkö kansainväliseen myyntiin

Matkahuolto perustettiin aikoinaan yksi tehtävä mielessä: parantamaan ihmisten ja tavaroiden liikkumista paikasta toiseen. Mikään ei ole oikeastaan muuttunut 90 vuodessa, sillä keskitymme edelleen vain siihen minkä osaamme hitsin hyvin. Paitsi mitä nyt jokunen digitalisaatio ja automaatio ovat mullistaneet alamme täysin viime vuosikymmeninä. Mullistumme murrosten mukana kiitos innovaation (ja ajoittaisen improvisaation). Oli miten oli, teemme päivittäin parhaamme, jotta ihmiset ja paketit olisivat aina paremmin perillä. Tässä kohtaa sinä astut kuvioihin mukaan…

Haemme avainasiakaspäällikköä kansainvälisen myynnin tiimiimme

Työssäsi vastaat uusmyynnistä Matkahuollon kansainvälisille asiakkaille. Roolisi on hakea ja varmistaa uusia, merkittäviä asiakkaita erityisesti Ruotsin, Saksan ja Baltian markkinoilta ja varmistaa, että asiakkaasi saavat Matkahuollon kaikki palvelut käyttöönsä markkinoiden parhaalla asiakaskokemuksella samaan aikaan tarjoten heille koko ajan uudistuvaa tuoteportfoliotamme. Haluamme sinun varmistavan, että nykyisten ja uusien yritysasiakkaidemme polku käyttämään palveluitamme on mutkaton ja lujittaa asiakassuhdetta.

Odotamme sinulta näyttöä ja kokemusta onnistuneesta kansainvälisestä myyntityöstä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää luonnollisesti myös ymmärrystä logistiikka-alasta ja verkkokaupasta sekä kokemusta itsenäisestä myynti- ja asiakastyöstä. Olet ulospäinsuuntautunut, hyvät vuorovaikutustaidot omaava vakuuttaja ja haluat tehtävässäsi johtaa asiakashankkeita tavoiteltuun maaliin. Olet vastuunkantaja- ja kehittäjätyyppiä.

Edellytämme näitä taitoja

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. kaupalliselta tai tekniseltä alalta

  • Näyttöjä menestyksellisestä kansainvälisestä myyntityöstä

  • Intoa saavuttaa asetetut tavoitteet ja halua kehittää jatkuvasti vastuualueensa toimintaa

  • Kykyä luoda uusia, kestäviä asiakassuhteita, sekä lujittaa olemassa olevia asiakassuhteita

  • Hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

  • Aitoa kiinnostusta asiakkaita ja heidän liiketoimintansa tukemista kohtaan

  • Kykyä hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa työssään

Arvostamme myös

  • Kokemusta logistiikka-alasta ja erityisesti verkkokaupan mukanaan tuomista haasteista

Osaamisen lisäksi tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on itsenäisyys, määrätietoisuus, vastuullinen tapa toimia sekä aktiivinen yhteistyö tiimien ja kumppanien kanssa. Haluat työskennellä tiimissä muita kannustaen ja sparraten sekä johtaa myös itseäsi tuloksiin.

Tätä tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uutta Matkahuoltoa ja viemässä sitä tulevalle vuosikymmenelle. Palkkauksen ja kompensaatiomallin muokkaamme vastaamaan osaamistasi ja kokemustasi. Kokonaispalkkaan voidaan sisällyttää halutessasi työsuhdeauto, työsuhdepyörä sekä puhelinetu.

Sinulla on käytössäsi koko Matkahuollon työyhteisön tuki. Meillä työskennellään joustavasti etätyökaluja hyödyntäen, mutta tarjoamme myös loistavat työtilat huippusijainnilla Helsingin keskustassa. Tehtävää voi hoitaa myös muualla Suomessa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Lisätietoja

Myyntijohtaja Juha-Pekka Pirvola – 040 5454 870 ja juha-pekka.pirvola@matkahuolto.fi

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.12.2023 Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kuin niitä saamme, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!

Hae työpaikkaa

Matkahuollon liiketoiminta jakautuu paketti- ja matkapalveluihin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille täysin digitaaliset palveluketjut ja toimialan paras asiakaskokemus matkojen ja pakettikuljetusten suunnittelussa, ostamisessa, maksamisessa ja seurannassa. Olemme ylpeinä pitäneet Suomea pyörillä jo 90 vuotta. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Meillä työskentelee 400 ammattilaista, joista noin 150 henkilöä asiantuntija- ja johtotehtävissä. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 96,6 miljoonaa euroa. Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoutuneet kehittämään tekemisen tapojamme vastuullisuuden näkökulmasta.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media