Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

BUSINESS CONTROLLER Pakettipalveluihin Helsinkiin

Matkahuollon liiketoiminta jakautuu Matkustajapalveluihin, Pakettipalveluihin ja Liikennöitsijäpalveluihin. Pakettipalvelut tarjoaa valtakunnalliseen bussi- ja palvelupisteverkostoon perustuvia koti- ja ulkomaan pakettipalveluja kuluttajille ja yrityksille. Olemme Suomen toiseksi suurin pakettipalvelutoimija.

Matkahuolto työllistää yli 700 ammattilaista ja vuonna 2020 liikevaihtomme oli 92,3 miljoonaa euroa. Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti ja haemme nyt Pakettipalveluillemme Helsinkiin sinua, kehityshenkinen

BUSINESS CONTROLLER

Tehtäväsi painottuvat pakettiliiketoiminnan kehittämiseen ja tukemiseen, mutta toimenkuvaasi kuuluu myös koko yrityksen laajuisen sisäisen laskennan kehittämistä. Raportoit talousjohtajalle. Tässä ovat työsi tärkeimmät vastuualueet:

 • Pakettiliiketoiminnan kehittäminen taloudellisen analyysin avulla

 • Liiketoimintajohdon aktiivinen sparraus ja haastaminen talousnäkökulmasta

 • Asiakkaiden ja tuotteiden taloudellisen kannattavuuden ymmärtäminen ja hallinta yhteistyössä kollegoiden kanssa

 • Kehitysprojektien kannattavuuslaskennat ja liiketoiminnan muut laskelmat

 • Kuukausiraportointiin ja ennustamiseen osallistuminen ja toiminnan kehittäminen yhdessä muiden taloustiimin jäsenten kanssa

  Pääset tehtävässä nopeasti liikkeelle, jos tunnet logistiikka-alan lainalaisuuksia ja liiketoimintaa jo entuudestaan. Tämä ei ole ehdoton edellytys, mutta katsotaan eduksi. Olet jo hankkinut kannuksesi aikaisemmissa töissäsi ja ymmärrät Business Controllerin tehtävän tavoitteet ja vaatimukset. Sinulla onkin vähintään muutaman vuoden työkokemus tämän työn kannalta oleellisista tehtävistä.

  Etsimme Business Controlleria, joka pystyy kääntämään ajatuksia euroiksi ja viestimään ehdotuksiaan selvästi ja perustellusti. Osaat ja uskallat haastaa ja tuoda vahvasti taloudellista näkökulmaa esiin, mutta viet asioita rakentavasti yhteistyössä eteenpäin. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englannin kielellä. Tehtävä edellyttää myös hyvää Excel-osaamista ja kokemus erilaisista talouden raportointi-, ennustamis- ja skenaariotyökaluista on hyödyksi.

  Meillä pääset näkemään ja osallistumaan liiketoiminnan kehitystarinaan konkreettisesti. Tehtävässä on sekä käytännönläheinen puoli että liiketoimintajohdon sparraajan rooli. Tässä työssä ei tarvitse istahtaa ns. valmiiseen pöytään vaan pääset kehittämään toimintaa jatkuvasti.

  Matkahuolto on perinteinen mutta voimakkaasti kehittyvä yritys, ja panostamme paljon toimintansa vastuullisuuteen. Organisaatiomme on matala ja byrokratiaa on meillä vain vähän. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää monen ihmisen arkea koskettavaa palvelua, joka kasvaa ja kehittyy vauhdilla.

  Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla talousjohtaja Teemu Naatula, p. 050 3862 268 perjantaina 15.10. klo 9-11 välillä tai yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Riku Huikuri p. 040 1707 974. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 24.10.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

  Jätä ilmoitus tämän linkin kautta.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä