Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Osta kuljetus verkosta Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Lataa ja rekisteröi Bussiliput-mobiilisovellus ja voita liput LInnanmäelle

Mistä on kyse

Matkahuollon järjestämä kilpailu, jossa voi voittaa Linnanmäelle rannekkeita. Rannekkeita arvotaan kerran viikossa 2 kpl ajalla 4.6. – 5.8.2018. Kaiken kaikkiaan rannekkeita arvotaan yhteensä 20 kappaletta kilpailuaikana.

Arvonnan säännöt 28.5.2018

Järjestäjä

Oy Matkahuolto Ab, Lauttasaarentie 8, PL 111, 00201 Helsinki (jäljempänä järjestäjä). 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien järjestäjän ja yhteistyökumppanin henkilöstö. 

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 4.6.- 5.8.2018. Kilpailuajan jälkeen Matkahuollon Bussiliput -sovelluksen ladanneet ja rekisteröineet eivät osallistu enää arvontaan.  

Kuinka osallistua kilpailuun

Kaikki kilpailuaikana Matkahuollon Bussiliput-sovelluksen ladanneet ja rekisteröineet osallistuvat palkinnon arvontaan. 

Palkinnot ja niiden arvonta

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kaksikymmentä kappaletta Linnanmäen rannekkeita. 

Palkinnon luovutus/julkisuus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksen kautta. Voittajien nimet voidaan julkaista  Matkahuollon sähköisissä kanavissa: verkkosivuilla, blogissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Palkinto lähetetään Matkahuollon Lähi-pakettina voittajan ilmoittaman osoitteen mukaiseen pakettipisteeseen. Vastaanottaja saa tekstiviestin, kun lähetys on noudettavissa, minkä vuoksi osallistujan kännykkänumero pyydetään siinä vaiheessa, kun hänelle ilmoitetaan voitosta.

Osallistuja vastaa itse antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta ja palkintolähetyksen noutamisesta. Jos voittoilmoitusta tai palkintolähetystä ei voida toimittaa tai se palautuu puutteellisten tai virheellisten osoite- tai puhelinnumerotietojen vuoksi tai palkintolähetystä ei noudeta määräajassa, ei järjestäjä ole velvollinen korvaamaan voittajalle. 

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Arpajaisvero/Vaihto

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun palveluun tai tuotteeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin. 

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus 0111393-9 Lauttasaarentie 8. 00200 Helsinki Puh. 020 710 5000 

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Oy Matkahuolto Ab Petra Rusi Lauttasaarentie 8, 00200 Helsinki  

Rekisterin nimi

Voita Linnanmäelle ranneke 2018 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Mainoskampanjan arvonnan suorittaminen ja voittajien kontaktoiminen.  

Henkilötietojen tietosisältö

Matkahuollon Bussiliput-sovelluksen rekisteröinnin yhteydessä annettavat tiedot. 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto

EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Oy Matkahuolto Ab voi luovuttaa tietoja toimivaltaisille viranomaisille esimerkiksi väärinkäytösten selvittämiseksi. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietoja ovat oikeutettuja käyttämään vain ne henkilöt, joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus. Järjestäjä on järjestänyt tiloihinsa kulunvalvonnan. Tiedot ovat suojattuja kulunvalvonnalla, ohjelmistollisesti, palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Verkkosivustoilla ja muissa palveluissa tietoja suojataan SSL-suojatulla yhteydellä ja muilla tarpeellisilla tavoin.
•    


 

fi| sv| en