Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

30 matkaa/30 päivää -lippu

30 matkaa/30 päivää -lippu on sarjalippu, jolla voi matkustaa useiden eri paikkakuntien välillä.

Kenelle lippu sopii Samaa reittiä säännöllisesti matkustavalle.
Missä lippu käy 30 matkaa/30 päivää -lipun voi ostaa lähes 50 eri yhteysvälille. Lippu käy määrättyjen liikennöitsijöiden vuoroilla kyseisellä yhteysvälillä kumpaankin suuntaan. Katso yhteysvälit ja liikennöitsijät
Matkojen määrä 30 matkaa
Hinta Hinta määräytyy yhteysvälin mukaan. Katso yhteysvälit ja hinnat
Mistä lipun voi ostaa Lipun voi ostaa Matkahuolloista ja matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Etsi lähin myyntipiste
Missä lipun voi lisäladata 30 matkaa/30 päivää -lipun voi lisäladata Matkahuolloissa ja matkakortteja myyvillä asiamiehillä, R-kioskeissa ja busseissa.
Matkalippu on voimassa

30 päivää ostopäivästä.

Muuta 30 matkaa/30 päivää -lippu ladataan Matkahuollon Matkakortille. Matkakortti maksaa 6,50 €.
Alennusryhmät 30 matkaa/30 päivää -lipulla matkustava ei ole oikeutettu muihin alennuksiin.
Ryhmälippu 30 matkaa/30 päivää -lippuun ei voi yhdistää ryhmäalennusta.
Takaisinlunastus 30 matkaa/30 päivää -lipun takaisinlunastus on suoritettava yhden kuukauden (1 kk) sisällä voimassaoloajan päättymisestä. Jokaisen käytetyn matkan arvoksi lasketaan alentamaton kertahinta. Käytettyjen matkojen yhteenlaskettu summa vähennetään maksetusta lipun kokonaishinnasta. Mahdollinen erotus hyvitetään asiakkaalle.
Rajoitukset Bussiin ja bussista voi nousta kaikilta lähtö- ja määräpaikkojen alueella olevilta pysäkeiltä sekä kaikilta reitin varrella olevilta pysäkeiltä.
30 matkaa/30 päivää -lippu ei sisällä bussinvaihto-oikeutta.
Matkustusoikeus 30 matkaa/30 päivää -lipulla voi matkustaa usea henkilö samalla kerralla. Jos 30 matkaa/30 päivää -lippu on käytössä työsuhdelippuna, lippu on henkilökohtainen ja sillä voi matkustaa ainoastaan lipun omistaja.

 

fi| sv| en