Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

CityCity-lippu

CityCity-lippu on sarjalippu, jolla voi matkustaa useiden kaupunkien välillä.

Kenelle lippu sopii Samaa reittiä säännöllisesti matkustavalle
Missä lippu käy CityCity-lipun voi ostaa yli 30 eri yhteysvälille. Katso yhteysvälit ja lippuun sisältyvien matkojen lukumäärät
Matkojen määrä Yhteysvälistä riippuen 8-36 matkaa.
Hinta Kaikille yhteysväleille 250 euroa.
Mistä lipun voi ostaa Lipun voi ostaa Matkahuolloista ja matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Etsi lähin myyntipiste.
Missä lipun voi lisäladata CityCity-lipun voi lisäladata Matkahuolloissa ja matkakortteja myyvillä asiamiehillä, R-kioskeissa ja busseissa.
Matkalippu on voimassa

120 päivää ostohetkestä.

Muuta CityCity-lippu ladataan Matkahuollon Matkakortille. Matkakortti maksaa 6,50 €.
Alennusryhmät CityCity-lipulla matkustava ei ole oikeutettu muihin alennuksiin.
Takaisinlunastus CityCity-lipun takaisinlunastus on suoritettava yhden kuukauden (1 kk) sisällä voimassaoloajan päättymisestä. Jokaisen käytetyn matkan arvoksi lasketaan alentamaton kertahinta. Käytettyjen matkojen yhteenlaskettu summa vähennetään maksetusta lipun kokonaishinnasta. Mahdollinen erotus hyvitetään asiakkaalle.
Rajoitukset

Bussiin ja bussista voi nousta kaikilta lähtö- ja määräkaupunkien alueella olevilta pikavuoropysäkeiltä, mutta ei muiden yhteysvälin varrelta olevien kuntien ja kaupunkien alueella olevilta pysäkeiltä, lukuun ottamatta taulukossa erikseen mainittuja yhteysvälejä.

CityCity-lippu ei sisällä bussinvaihto-oikeutta, lukuun ottamatta yhteysvälejä Tampere–Pori ja Tampere–Rauma, joissa on bussinvaihto Huittisissa, yhteysväliä Tampere/Hämeenlinna–Helsinki-Vantaan lentoasema, joissa on illan viimeistä vuoroa ja yövuoroja lukuun ottamatta vaihto Keimolanportilla sekä Salo/Turku–Helsinki-Vantaan lentoasema, joissa on myöhäisillan vuoroja ja yövuoroja lukuun ottamatta vaihto joko Turvesolmun tai Suomusjärven Kivihovin pysäkillä.

Matkustusoikeus CityCity-lippu on haltijakohtainen, yhdellä lipulla voi kerrallaan matkustaa yksi henkilö.
fi| sv| en