Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Kertalippu

Kelpoisuus Kertalippu käy yhteysvälistä riippuen kaikilla tai useimmilla yhteysväleillä liikennöivistä vuoroista.
Hinta Kertalipun hinta riippuu matkan pituudesta. Hinnat
Mistä lipun voi ostaa Kertalipun voi ostaa Matkahuolloista, osasta Matkahuolto-asiamiehiä ja useista matkatoimistoista. Etsi lähin myyntipiste.
Matkalippu on voimassa Kertalippu on voimassa yhden kuukauden ostopäivästä
Paikkalippu Kertalippuun voi liittää paikanvarauksen kaikkiin pikavuoroihin ja useisiin vakiovuoroihin. Paikkavaraus maksaa 2,50 €/paikka. Paikkavarausta ei voi tehdä lemmikin kanssa matkustettaessa.
Alennukset Kertalipuista myönnetään alennusta seuraaviin ryhmiin kuuluville: lapsi, nuoriso, opiskelija, eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja lehdistö.
Ryhmälippu Ryhmäalennukseen ovat oikeutettuja kaikki vähintään 3 hengen ryhmät
Takaisinlunastus

Matkahuollosta ostetut käyttämättömät kotimaan bussiliput voidaan lunastaa takaisin. Osittain käytettyä menopaluulippua takaisin lunastettaessa vähennetään annettu alennus. Käyttämättä jäänyttä paikkavarausta ei hyvitetä. Takaisinlunastus on suoritettava yhden kuukauden (1 kk) sisällä lipun voimassaolon päättymisestä. Bussilippuja takaisin lunastettaessa peritään palvelumaksu.

 

Aikataulut ja hinnat 0200 4000 Pakettipalvelujen palvelunumero 0800 132 582 Pakettipalvelut yrityksille 020 710 5024
fi| sv| en