Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Matkakortti

Lipputuotteet ladataan Matkahuollon matkakorteille.

Missä lippu käy

Valtakunnallisesti.

Hinta 6,50 €
Mistä lipun voi ostaa

Matkakortin voi ostaa Matkahuolloista ja matkakortteja myyviltä asiamiehiltä.

Matkakortti on voimassa

Matkakortin tekninen käyttöikä on kolme vuotta, jonka jälkeen on ostettava uusi matkakortti. Teknisellä käyttöiällä taataan matkakortin toimivuus. Matkakortille ladattujen lippujen voimassaoloaika näkyy lipunmyyntikuitista. Voimassaolevan lipputuotteen voi käyttää loppuun, vaikka matkakortin tekninen ikä olisi jo päättynyt.

Muuta Käytössä on etä- ja kontaktiluettavia matkakortteja.
Takaisinlunastus

Kadonneella matkakortilla jäljellä olevan kauden tai matkojen arvo hyvitetään Matkahuollon takaisinlunastusehtojen mukaisesti, pois lukien ilmoituspäivänä tai sitä ennen tehdyt matkat tai kulunut kausi.

Tutkintapyynnön voi tehdä Matkahuollon omissa toimipaikoissa. Tutkintapyyntöä ja hyvitystä varten tarvitaan lipunmyyntikuitti viimeisimmästä matkakortille tehdystä latauksesta.

Hyvitystä haettaessa peritään 20 euron tutkintamaksu. Mahdollinen hyvitys maksetaan tutkinnan jälkeen tilille.

Rajoitukset

Lipputuotteet Kerta- ja Nettilippua lukuun ottamatta ladataan Matkahuollon matkakorteille..

fi| sv| en