Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Seutuliput

Seutulippu on edullinen ja sillä voi matkustaa rajattomasti tietyllä seutulippualueella.

Missä lippu käy Seutulippu on käytössä 40 seutulippualueella. Tutustu seutulippualueisiin
Matkojen määrä Rajaton matkustusoikeus nimetyllä seutulippualueella.
Mistä lipun voi ostaa Seutulippu ostetaan Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä.
Missä lipun voi lisäladata Seutulipun voi lisäladata myös R-kioskeissa ja busseissa.
Takaisinlunastus

Seutulipun takaisinlunastusehdot vaihtelevat seutulipuittain. Ehdot on kerrottu seutulipun myyntitositteessa, joka allekirjoitetaan ostohetkellä. Kaikkien seutulippujen takaisinlunastus on mahdollinen seuraavissa tapauksissa:

  • Lakon aikana, jos lippua ei ole voitu käyttää ollenkaan.
  • Lipputuotteen päivityksen yhteydessä tai kortin teknisen iän täyttyessä, jos matkakortilla olevaa kautta ei pystytä käyttämään lipputuotteen voimassaoloajan loppuun mennessä.
  • Jos seutulippu katoaa tai varastetaan, voidaan seutulipun tapahtumat asiakkaan pyynnöstä selvittää. Asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä tutkintapyynnön tehdessään. Kadonneen tai varastetun seutulipun tutkinnasta peritään kulloinkin voimassaoleva palvelumaksu tutkintalomakkeen jättöhetkellä. Matkakortilla jäljellä olevan seutulipun matkustusoikeuden arvo hyvitetään asiakkaalle.
Rajoitukset Koska seutulippu on alueen kuntien tukema, voi sen saaminen edellyttää myös kirjoilla oloa jossakin alueeseen kuuluvista kunnista
Matkustusoikeus Seutulippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.
Lisätiedot Seutulippua säännöllisesti käyttävä säästää matkakuluissa muihin lippuvaihtoehtoihin verrattuna 20–50 %.

Tutustu myös edulliseen 30 matkaa/30 päivää -lippuun

fi| sv| en