Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Kangasniemen sarjalippu

Kangasniemen sarjalipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana sillä matkaosuudella, jolle lippu on hankittu.

  • Lippua myydään vain Kangasniemen kunnan asukkaille.
  • Matkakortille ostetaan matkoja 30 tai 44 matkan erissä. 30 matkan sarjalippu on voimassa 30 päivää ostopäivästä ja 44 matkan sarjalippu on voimassa vuoden ostopäivästä. 
  • Vaihtoyhteydellisissä matkoissa matkakortti on leimattava joka bussissa, jolloin kukin matkaosuus vähentää kortilla olevien matkojen määrää.
  • Käyttäjältä ei voida periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisää, yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta.  

Kangasniemen sarjalippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Palveluseteli

Sarjalipun ostohetkellä allekirjoitetaan palveluseteli, jossa on kerrottu lippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää palvelusetelin myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan lippua.

Kangasniemen sarjalipun palveluseteli

Sarjalipun hinta

Yhteysväli Lipputuote Km enint. Hinta 18.6.2018 alkaen (€) Hinta 1.10.2017-17.6.2018(€)
Kangasniemi-Mikkeli 30 matkan sarjalippu 55 106,80 106,80
Kangasniemi-Mikkeli 44 matkan sarjalippu 55 216,40 216,40
Kangasniemi-Jyväskylä 44 matkan sarjalippu 70 250,00 Ei myynnissä

 

fi| sv| en