Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Matkustajapalvelut

Matkahuollon toimipaikoissa on tarjolla monipuolisia palveluja matkustajille.

Lipunmyynti ja aikataulupalvelut

Lipunmyynti palvelee Matkahuollon aukioloaikoina. Aukioloajat vaihtelevat paikkakunnittain. Lipunmyynnistä saa myös aikataulutiedot.

Kahvila- ja kioskipalvelut

Lipunmyynnin yhteydessä matkustajia palvelee kahvila tai kioski. Myynnissä on mm. kahvia, teetä ja virvoitusjuomia, suolaisia ja makeita kahvileipiä sekä makeisia, lehtiä, tuliaistuotteita ja muita kioskituotteita. Suuremmilla toimipaikoilla on lisäksi tarjolla lämpimiä ruoka-annoksia. Tuotevalikoima vaihtelee paikkakunnittain.

Odotustilat

Odotustilat ovat matkustajien käytössä vähintään Matkahuollon aukioloaikoina, monilla paikkakunnilla myös Matkahuollon aukioloaikoja aikaisemmin ja myöhempään.

Matkatavarasäilytys

Matkatavarasäilytykseen on käytössä joko lokerot tai säilytys on lipunmyynnin yhteydessä. Matkatavarasäilytyksen hinta vaihtelee paikkakunnittain.

WC

Matkustajien käytössä maksullinen wc.

Matkahuolto-asiamiehillä palvelut vaihtelevat paikkakunnittain.

Hae toimipisteitä toimipistehausta

fi| sv| en