Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Matkahuollon laatulupaus

Palvelumme kattaa sekä bussit että bussiasemat

Palvelemme valtakunnallisesti kattavan asemaverkoston kautta, johon kuuluvat Matkahuollon toimipaikat, Matkahuolto-asiamiehet sekä muiden yhteistyökumppaneidemme toimipaikat. Vuorojen liikennöinnistä huolehtivat yksityiset bussi- ja taksiyritykset.

Tarjoamme valtakunnallisen lippu- ja aikataulujärjestelmän

Valtakunnallinen aikataulujärjestelmämme sisältää koko maan bussivuorojen aikataulutiedot (pois lukien pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun kaupunkien sisäinen liikenne). Aikatauluhaun mobiiliversio palvelee kännykän käyttäjiä osoitteessa m.matkahuolto.fi.

Yli 20 alueen paikallis- ja seutuliikenteen bussireitit löytyvät helposti osoitetietojen, kadunnimen tai kartan avulla internetistä reittioppaistamme.

Myymme lippuja kaikkiin niihin Suomessa liikennöivien bussiyritysten vuoroihin, joiden aikataulutiedot näkyvät valtakunnallisessa aikataulujärjestelmässä. Lippumme kelpaavat kaikkien näiden bussiyritysten vuoroissa.

Vuorokohtaiset lippujen hinnat löytyvät internetsivujemme aikatauluhausta osoitteesta matkahuolto.fi. Hintatietoja saa myös sivujemme Hinnat-osiosta sekä asiakaspalvelukeskuksestamme.

Tiedot kaikista lipputuotteista saa Matkahuollon internetsivuilta osoitteesta matkahuolto.fi, asiakaspalvelukeskuksestamme numerosta 0200 4000 sekä toimipaikoiltamme.

Tiedotamme palveluistamme ja niissä tapahtuvista muutoksista

Palveluistamme ja niissä tapahtuvista muutoksista tiedotamme internetsivuillamme osoitteessa matkahuolto.fi, valtakunnallisessa asiakaspalvelukeskuksessamme numerossa 0200 4000 ja toimipaikoissamme.

Asiakastyytyväisyys ja laadunvalvonta

Käsittelemme kaiken saamamme asiakaspalautteen viipymättä ja vastaamme niihin palautteisiin, joissa on lähettäjän yhteystiedot. Palaute on meille arvokas työväline palveluiden kehittämisessä.

Mittaamme palveluidemme laatua ja asiakastyytyväisyyttä useilla säännöllisillä mittauksilla, hyödynnämme tuloksia palveluiden kehittämisessä ja kerromme tuloksista internetsivuillamme.

Mahdolliset aikatauluihin ja lippuihin liittyvät korvaushakemukset ratkaisemme Matkahuollon matkaehtojen mukaisesti

Huomioimme palveluissamme erilaisten väestöryhmien erityistarpeet

Haluamme palvella kaikkia asiakasryhmiämme mahdollisimman hyvin.

Tietoa vammaisten, liikuntarajoitteisten sekä muiden väestöryhmien käytössä olevista palveluista on internetsivuillamme sen mukaisesti, kuin palveluita ja avustamista on mahdollista tarjota toimipaikoillamme sekä bussi- ja taksiyrittäjien autoissa.

Aikataulujärjestelmästämme löytyvät tiedot vuoroilla pääasiallisesti käytettävien ajoneuvojen mahdollisista esteettömyys- ja muista varusteluista, siltä osin kuin yritysten on mahdollista niitä antaa.

Tämä laatulupaus on saatavilla Matkahuollon toimipaikoissa ja Matkahuolto-asiamiehillä sekä Matkahuollon internetsivuilla osoitteessa www.matkahuolto.fi.

 

Aikataulut ja hinnat 0200 4000 Pakettipalvelujen palvelunumero 0800 132 582 Pakettipalvelut yrityksille 020 710 5024
fi| sv| en