Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

PINS

PINS on 700 kumppanin yhteinen etuohjelma. Voit kerätä pinssejä jokapäiväisistä ostoksista ja käyttää niitä palkintoihin kuten lentoihin, konserttilippuihin ja ostoksiin PINS-kaupassa.

Kerää pinssejä yli 700 paikalliselta, kansainväliseltä ja verkossa toimivalta kumppanilta. PINS-etuohjelmassa on yhteensä yli 30 000 ostopaikkaa. Arjen pienillä ostoksilla pääset lähemmäs unelmiasi, ostos kerrallaan.

Käytä pinssejä lentolippuihin, lahjakortteihin, lahjoituksiin, musiikkilatauksiin ja moniin muihin palkintoihin. PINS-kaupasta löydät yli 3000 upeaa palkintoa. Voit myös maksaa ostoksesi pinsseillä Siwassa ja Valintatalossa.

Pinssejä saa kaikista Matkahuollon verkkosivujen kautta ostetuista bussilipuista, myös tarjouslipuista.

Lue lisää ja liity nyt

fi| sv| en