Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Joulu Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Ilahduta läheistä jouluna paketilla

Matkahuolto kuljettaa tärkeät muistamiset perille nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen. 

Osta kuljetus etukäteen verkosta nopeammin ja edullisemmin

Joulupaketin kuljetus kannattaa ostaa verkosta etukäteen. Kuljetus on verkosta ostettuna edullisempi ja nopeuttaa asiointiasi lähetyspisteellä. Valitse sopiva lähetysvaihtoehto, maksa kuljetus ja saat aktivointikoodin. Tuo paketti ja aktivointikoodi mihin tahansa Matkahuollon pakettipisteeseen, joita on jo yli 1200 kautta maan. Pakettipisteinä palvelevat Matkahuoltojen lisäksi muun muassa monet K-Marketit ja R-kioskit.  

Katso lähin pakettipiste

Runsas valikoima pakettivaihtoehtoja – Mikä on sinulle sopivin?

Lähi-paketti ja Bussipaketti ehtivät perille, kun laitat ne matkaan viimeistään keskiviikkona 20.12. Viime hetkille jäänyt joululahjamuistaminen kannattaa lähettää Pikapakettina, joka on tarkoitettu erityisen kiireisille lähetyksille. Pikapaketti ehtii määrä- ja lähtöpaikasta riippuen perille parhaimmillaan muutamissa tunneissa eli jopa  vielä perjantaina 22.12. lähetettynäkin.

Tutustu lähetysvaihtoehtoihin

Ennen lähettämistä

Lähetysvaihtoehtojen ehdot vaihtelevat riippuen palvelusta. Hinnat, kokorajoitukset, toimipisteet, toimitusajat ja muut lisätiedot voit tarkistaa omasta Matkahuollosta, Matkahuollon verkkosivuilta ja Pakettipalvelujen valtakunnallisesta palvelunumerosta 0800 132 582. Numero palvelee maanantaista perjantaihin klo 7-21 ja numeroon soittaminen on ilmasta. Tutustu Matkahuollon palveluihin myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Osta kuljetus verkosta

Osta paketillesi kuljetus suoraan verkosta. Osoitekorttia ei tarvitse tulostaa. Riittää, että tuot pakettisi Matkahuollon Pakettipisteeseen ja otat mukaasi tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodin.

fi| sv| en