Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Lähipaketti

Kuljetusaika Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa.
Lähetys- ja noutopaikka Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-Kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Hae toimipisteitä.
Enimmäispaino 30 kg
Enimmäismitat 60 x 60 x 120 cm
Maksaja Lähettäjä
Lisäpalvelut   Pakettiin voi liittää lisäturvavakuutuksen, Bussiennakon ja varovasti kuljetettavan. Lisäpalvelut
Seuranta

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Siirry lähetysten seurantaan.

Saapumisilmoitus Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun paketti on noudettavissa.
Paketin noutaminen Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja. Tulosta valtakirja
Hinta Tutustu hinnastoon.
Hinnoitteluperuste Paketti hinnoitellaan painon ja valittujen lisäpalvelujen mukaan.
Säilytys

Pakettia säilytetään maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjän kustannuksella lähtöpaikkakunnan Matkahuoltoon.

Rajoitukset Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, ampuma-aseita, helposti pilaantuvia tuotteita, vaarallisia aineitatai muuta kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

 

lahi-paketti.png
fi| sv| en