Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Joulu Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Vaarallinen aine (VAK)

Vaarallisiksi aineiksi luokiteltua sisältöä voidaan kuljettaa tietyin ehdoin ja rajoituksin. Tutustu vaarallisten aineiden ohjeeseen.

Varovasti kuljetettava lähetys on pakattava riittävästi ja sisällön edellyttämällä tavalla ja pakkaukseen tulee kiinnittää ohjeen mukaiset VAK-tarrat. Tutustu pakkausohjeeseen.

VAK -palvelun voi liittää Bussipakettiin, Pikapakettiin ja Kotijakeluun, kun kuljetus ostetaan Matkahuollon toimipaikasta tai Matkahuolto-asiamiestoimipaikasta. Kotijakeluun ja Lähi-pakettiin voi liittää LQ:n, kun kuljetus ostetaan verkosta.

Laske hinta pakettilaskurilla tai tutustu hinnastoon.

helposti_syttyvat_aineet_4_1_rot.png
fi| sv| en