Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Osta kuljetus verkosta Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Vapun vaikutus bussiaikatauluihin

Maanantaina 1. toukokuuta vietettävä vapunpäivänä vaikuttaa bussien aikatauluihin. Tarkat aikataulutiedot ja matkaliput saa Matkahuollosta. 

Vapunpäivä 1. toukokuuta on tänä vuonna maanantai tuoden muutoksia bussiaikatauluihin. Vapunpäivänä bussimatkaa suunnittelevien kannattaa tarkistaa päivä- ja vuorokohtaiset aikataulutiedot etukäteen Matkahuollosta. Kaikki aikataulutiedot ja pyhäpäivien poikkeukset löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida matkustuspäivälle mahdollisesti osuvan poikkeusliikenteen.   

Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Bussiliput kannattaa hankkia ennakkoon

Bussi- ja paikkaliput voi ostaa ennakkoon Matkahuollon verkkosivuilta sekä Matkahuollon toimipaikoista. Mieluisan istumapaikan voi varmistaa ostamalla samalla paikkalipun. 

Matkahuollon toimipaikat avoinna poikkeuksellisesti

Vappu vaikuttaa myös Matkahuollon toimipisteiden aukioloaikoihin. Lähimmän toimipisteen aukioloajan voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivujen toimipistehausta.

Tutustu Matkahuollon palveluihin lisää Facebookissa ja Twitterissä sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa

fi| sv| en