Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Osta kuljetus verkosta Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Lähi-paketin lähetys verkosta vain 4,90 € 22.-28.5.2017

Hyödynnä Matkahuollon pakettiviikot ja muista kevään sankareita paketilla tai kevennä vaate- ja varastokaappia netin myyntipalstoilla. Pakettiviikkojen ajan 22.-28.5.2017 Lähi-paketin lähetys maksaa vain 4,90 €. Tarjous koskee sekä 2 kilon että 10 kilon Lähi-paketteja, kun ostat kuljetuksen etukäteen verkosta Matkahuollon sivuilta.

Kuljetuksen osto verkosta on helppoa

Kuljetuksen ostaminen verkosta on helppoa ja säästää aikaasi lähetyspisteessä. Klikkaa Matkahuollon sivuille, valitse haluamasi kokoinen lähetysvaihtoehto: 2 tai 10 kg, ja syötä lähettäjän ja vastaanottajan tiedot. Maksun jälkeen saat aktivointikoodin, jonka avulla voit jättää pakettisi kuljetettavaksi mihin tahansa Matkahuollon pakettipisteeseen. PINS-jäsenenä keräät kaikista verkosta ostetuista kuljetuksista myös pinssejä. 

Lähetä ja nouda paketit lähes 1 200 pakettipisteestä

Matkahuollon pakettipisteet sijaitsevat siellä missä sinäkin. Katso toimipistehausta, mikä niistä sijaitsee lähimpänä sinua.

fi| sv| en