Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Rauman Matkahuolto asiamiehen hoitoon 2.5. alkaen

Rauman Matkahuolto siirtyy asiamiehen hoitoon keskiviikkona 2. toukokuuta 2018. Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa R-kioski Rauma Linja-autoasema. Palveluvalikoimaan kuuluu Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.

Matkahuollon palvelut säilyvät tutussa osoitteessa, sillä R-kioski sijaitsee linja-autoasemalla, Tehtaankatu 5, 26100 Rauma. Asiamies vastaa numerossa 050 3888 509. Palveluajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7–21, lauantaisin klo 8–21 ja sunnuntaisin klo 9–21. Alueen nouto- ja jakelukuljetukset ovat tilattavissa Turun Matkahuollosta numerosta 020 710 5233.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi kolme K-Marketissa ja R-kioskissa toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Matkakorttien lisälataukset voi asiamiehen lisäksi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti myös Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en