Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Uusia asiamiehiä Kaarinaan, Kangasalle, Närpiöön, Pihtiputaalle, Sipooseen, Somerolle ja Suonenjoelle

Kaarina

Kaarinassa aloittaa toiminnan Matkahuolto-asiamies. Asiamiehenä aloittaa tiistaina 26. kesäkuuta Motomarket Oy. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Piispanristintie 1, 20760 Piispanristi. Asiamies palvelee puhelimitse numerossa 020 766 1140 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.kaarina@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Turun Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteesta kuljetus.turku@matakhuolto.fi ja numerosta 020 710 5233.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi kaksi Matkahuollon Pakettipistettä, yksi K-Market Katarinassa ja toinen Tokmanni Piispanristissä, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Kangasala

Kangasalan uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa maanantaina 2. heinäkuuta Tmi Sipeta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee uudessa osoitteessa Kangasalantie 1067, 36200 Kangasala. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numeroista (03) 377 4064 ja 050 533 0128 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.kangasala@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Tampereen Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen kuljetus.tampere@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5350.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi neljä K-Marketeissa ja R-kioskeissa toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Närpiö

Närpiössä uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa maanantaina 2. heinäkuuta Matkatoimisto Linda Tours. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee tutussa osoitteessa Kristinestadsvägen 1, 46200 Närpiö. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta (06) 224 3350 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.narpio@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Seinäjoen Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuljetus.seinajoki@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5335.

Pihtipudas

Pihtiputaalla aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies, Simon Auto Oy / SEO, maanantaina 2. heinäkuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Viitasaarentie 93, 44800 Pihtipudas. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta (014) 561 154 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.pihtipudas@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Jyväskylän Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen paikallisjakelu.jyvaskyla@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5305.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi yksi R-kioskissa toimiva Matkahuollon Pakettipiste, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Sipoo

Sipoon Nikkilässä uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa maanantaina 2. heinäkuuta Eläintarvikeliike Fastdog. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee uudessa osoitteessa Iso Kylätie 27, 04130 Sipoo. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 0400 600 174 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.nikkila@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Helsingin Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuljetus.helsinki@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5088.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi Nikkilässä yksi ja Söderkullassa kaksi Matkahuollon Pakettipistettä, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Somero

Someron uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa maanantaina 2. heinäkuuta SomerBowl Mika Salminen tmi. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee uudessa osoitteessa Joensuuntie 18, 31400 Somero. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 0400 994 995 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.somero@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Turun Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen kuljetus.turku@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5233.

Suonenjoki

Suonenjoella aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies, Sisä-Suomen Liikenneasema, maanantaina 2. heinäkuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee uudessa osoitteessa Tervalankatu 2, 77600 Suonenjoki. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 050 352 3928 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.suonenjoki@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Kuopion Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen paikallisjakelu.kuopio@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5459.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi kaksi K-Marketissa ja R-kioskissa toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

fi| sv| en