Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Uusia asiamiehiä Kaarinaan, Kangasalle, Närpiöön, Pihtiputaalle, Sipooseen, Somerolle ja Suonenjoelle

Kaarina

Kaarinassa aloittaa toiminnan Matkahuolto-asiamies. Asiamiehenä aloittaa tiistaina 26. kesäkuuta Motomarket Oy. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Piispanristintie 1, 20760 Piispanristi. Asiamies palvelee puhelimitse numerossa 020 766 1140 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.kaarina@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Turun Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteesta kuljetus.turku@matakhuolto.fi ja numerosta 020 710 5233.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi kaksi Matkahuollon Pakettipistettä, yksi K-Market Katarinassa ja toinen Tokmanni Piispanristissä, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Kangasala

Kangasalan uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa maanantaina 2. heinäkuuta Tmi Sipeta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee uudessa osoitteessa Kangasalantie 1067, 36200 Kangasala. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numeroista (03) 377 4064 ja 050 533 0128 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.kangasala@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Tampereen Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen kuljetus.tampere@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5350.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi neljä K-Marketeissa ja R-kioskeissa toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Närpiö

Närpiössä uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa maanantaina 2. heinäkuuta Matkatoimisto Linda Tours. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee tutussa osoitteessa Kristinestadsvägen 1, 46200 Närpiö. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta (06) 224 3350 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.narpio@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Seinäjoen Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuljetus.seinajoki@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5335.

Pihtipudas

Pihtiputaalla aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies, Simon Auto Oy / SEO, maanantaina 2. heinäkuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Viitasaarentie 93, 44800 Pihtipudas. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta (014) 561 154 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.pihtipudas@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Jyväskylän Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen paikallisjakelu.jyvaskyla@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5305.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi yksi R-kioskissa toimiva Matkahuollon Pakettipiste, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Sipoo

Sipoon Nikkilässä uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa maanantaina 2. heinäkuuta Eläintarvikeliike Fastdog. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee uudessa osoitteessa Iso Kylätie 27, 04130 Sipoo. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 0400 600 174 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.nikkila@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Helsingin Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuljetus.helsinki@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5088.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi Nikkilässä yksi ja Söderkullassa kaksi Matkahuollon Pakettipistettä, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Somero

Someron uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa maanantaina 2. heinäkuuta SomerBowl Mika Salminen tmi. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee uudessa osoitteessa Joensuuntie 18, 31400 Somero. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 0400 994 995 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.somero@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Turun Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen kuljetus.turku@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5233.

Suonenjoki

Suonenjoella aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies, Sisä-Suomen Liikenneasema, maanantaina 2. heinäkuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee uudessa osoitteessa Tervalankatu 2, 77600 Suonenjoki. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 050 352 3928 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.suonenjoki@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Kuopion Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen paikallisjakelu.kuopio@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5459.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi kaksi K-Marketissa ja R-kioskissa toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

fi| sv| en