Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuolto käynnistää loppuvuoden pakettisesongin kampanjalla – Yhden päivän ajan paketit yhden euron

Matkahuolto avaa vuoden vilkkaimman logistiikkasesongin tarjoamalla 15.11. lähetetyt paketit vain yhdellä eurolla. Tarjoushinta koskee Matkahuollon verkkosivuilta ja toimipisteistä ostettuja enintään 10 kg:n Lähi-paketteja.

”Haluamme lisätä kuluttajien tietoisuutta laajasta palveluverkostostamme, joka kattaa koko maan. Paketteja voi lähettää ja noutaa pian lähes 1 600 toimipisteestä. Verkostoon kuuluu omien pisteidemme lisäksi mm. K-Marketeja, R-kioskeja ja uusia pakettiautomaatteja”, Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Erkki Vehman kertoo.

Kampanjan taustalla on ajatus jokaiselle tutusta ilmiöstä eli lainattujen tavaroiden pitkästä palautusajasta. Matkahuolto kannustaa kuluttajia tarttumaan toimeen ja palauttamaan tutuilta lainatut tavarat omistajilleen.

”Monelta meistä löytyy nurkista tavaroita, jotka painavat omaatuntoa, koska ne ovat olleet kaverilta lainassa vähän turhankin pitkään. Ehkä kirjahyllyssä on kirja, varaston seinällä porakone tai kellarissa retkikeitin, jonka lainasit kymmenen vuotta sitten, mutta et vain ole tullut palauttaneeksi sitä. Haluamme tarjota mahdollisuuden hyvään tekoon ja hyvään mieleen,” Erkki Vehman jatkaa.

Torstaina 15.11.2018 ostettujen Lähi-pakettien matkaan laittaminen maksaa vain yhden euron. Kuljetuksen ostat helposti ja nopeasti osoitteesta https://www.matkahuolto.fi/pakettipalvelut/osta-kuljetus-verkosta/. Kampanjassa esitellään myös ensimmäistä kertaa Matkahuollon päivitettyä ilmettä ja uutta asiakaslupausta: Paremmin perillä.

Puhdas omatunto eurolla -kampanjasta voi lukea lisää Matkahuollon sivulta: https://www.matkahuolto.fi/puhdasomatunto

fi| sv| en