Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Joulun matkaliput ovat nyt myynnissä – pyhinä matkustavan kannattaa varautua hyvissä ajoin

Matkahuollon joulun bussiliput ovat nyt myynnissä. Joulun ja vuodenvaihteen pyhien liikenteeseen odotetaan paljon matkustajia, minkä vuoksi matkaliput suositellaan hankkimaan ajoissa. Aikatauluissa on pyhinä runsaasti poikkeuksia, mutta ne kaikki löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta ja mobiilisovelluksesta.

Joulun bussiliput ovat parhaillaan myynnissä Matkahuollon verkkokaupassa, Bussiliput-mobiilisovelluksessa ja toimipaikoissa. Joulun ja vuodenvaihteen matkojen suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä lippukaupan odotetaan käyvän vilkkaana läpi joulukuun ja pyhien aikaan matkustajia tulee olemaan runsaasti liikkeellä.

Matkahuollon vuoden 2017 joulumyynnin mukaan lähes puolet (48%) ostivat matkalippunsa vasta jouluviikolla. Noin viidesosa (21%) hankki liput joulua edeltävällä viikolla ja vain kolmasosa 2-4 viikkoa aiemmin. Mitä aikaisemmin matkaliput ostetaan, sitä paremmin ruuhkaisimpien päivien kuljetustarpeita pystytään ennakoimaan. Hyvissä ajoin verkkokaupasta ostetut liput auttavat liikennöitsijöitä tarvittaessa lisäämään vuoroille busseja, jotta jokainen kyytiä kaipaava pääsee mukavasti perille.

Aikataulutiedot Matkahuollon mobiilisovelluksesta, verkosta ja palvelunumerosta

Jouluna, vuodenvaihteessa ja loppiaisena bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti poikkeuksia ja pyhäpäivinä vuoroja on tavallista vähemmän. Koko maan kattavimman lippu- ja vuorotarjonnan sekä kaikki aikataulutiedot poikkeukset mukaan lukien voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivulta tai Bussiliput -mobiilisovelluksesta.

Aikataulutiedot voi verkkosivujen lisäksi tarkistaa puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm. Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Matkahuollon uutisia voi seurata myös Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto, Instagramissa https://www.instagram.com/matkahuolto/ ja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto.

fi| sv| en