Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuolto avaa uudelleen toimipaikan Raumalla 3.6.2019

Matkahuolto avaa uudelleen oman toimipaikan Raumalla maanantaina 3. kesäkuuta. Matkahuollon palveluvalikoimaan sisältyvät lipunmyynti, matkakorttien myynti ja kaikki pakettipalvelut. Kesäkuun aikana palveluvalikoima kasvaa vielä kioski- ja kahvilapalveluilla, kun myyntiin tule makeisia, virvoitusjuomia, jäätelöitä, kahvia ja leipomotuotteita, sekä Western Unionin rahansiirtopalveluilla.

Matkahuolto sijaitsee linja-autoasemalla tutussa osoitteessa Tehtaankatu 5, 26100 Rauma. Palveluajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7–18. Pakettipalvelut vastaa puhelinnumerossa 040 190 6078 ja sähköpostitse osoitteessa rauma@matkahuolto.fi.

Rauman alueen nouto- ja jakelupalveluista huolehtii Turun Matkahuolto. Kuljetustilaukset voit tehdä helposti ja nopeasti sähköpostitse kuljetus.turku@matkahuolto.fi tai puhelimitse 020 710 5233.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en