Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Ohjeet

 

Verkkokauppiaan ohjeet ja materiaalit

Olemme koonneet tähän osioon verkkokauppiaan toimintaa helpottavia materiaaleja logoista ohjeteksteihin, jotta saisit kaiken hyödyn irti Matkahuollon pakettipalvelusta.

Graafiset ohjeet

Täältä löydät Matkahuollon logot ja graafiset ohjeet, joiden avulla tuet Matkahuollon pakettipalveluiden käyttöä verkkokaupassasi.
Lataa materiaalit

 

Yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla voit kertoa toimitustavoistamme asiakkaillesi.

Olemme luoneet Matkahuollon palveluja käyttäville verkkokauppiaille yhtenäiset ja yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla voit kertoa asiakkaallesi toimitustavoistamme selkeästi.
Lataa tekstit
Lataa logomateriaalit

VALITSE TOIMITUSTAPA:
NOUTO MATKAHUOLLOSTA

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.

NOUTO MATKAHUOLLOISTA JA MATKAHUOLLON PAKETTIPISTEISTÄ
Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen, Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset) tai Pakettiautomaattiin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

TOIMITUS KOTIOVELLESI
Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

 

Rajapintakuvaus

Matkahuollon XML-rajapinta mahdollistaa Pakettipalveluiden liittämisen verkkokauppaan.
Matkahuollon avoin ja ilmainen XML-rajapinta mahdollistaa Matkahuollon Pakettipalveluiden liittämisen verkkokauppaan. Integroinnin avulla verkkokauppias saa asiakkaiden tilaamien lähetysten osoitekortit automaattisesti tulostettavaksi ilman tietojen manuaalista syöttöä Matkahuollon järjestelmään. Järjestelmän avulla voidaan tulostaa osoitekortit kaikkiin Matkahuollon Pakettipalveluiden palveluvaihtoehtoihin. Muutkin verkkokauppasovellukset on mahdollista kytkeä suoraan Matkahuollon tietojärjestelmään XML-rajapinnan avulla. Ohjeiden ja esimerkkikoodien avulla XML-rajapinnan käyttöönotto käy nopeasti ja helposti.

LISÄTIETOJA RAJAPINNASTA

 

Integrointi verkkokauppaan

Matkahuollon Pakettipalvelut on valmiiksi liitetty useimpiin verkkokauppasovelluksiin. Integroinnin ansiosta asiakkaasi voi tilatessaan valita haluamansa noutopisteen. Voit myös tulostaa pakettien kuljetuksessa tarvittavat osoitekortit suoraan ohjelmasta.

LISÄTIETOJA VERKKOKAUPPOJEN INTEGROINNISTA

 

Seuranta- ja hallintakäyttöliittymä

Lähetysten hallinnointi on äärettömän helppoa Matkahuollon MPaketti-asiakasliittymän avulla. MPaketti- asiakasliittymässä verkkokauppias voi täyttää ja tulostaa lähetysdokumentit helposti omalla tietokoneellaan. Samalla lähetystä koskevat tiedot siirtyvät suoraan Matkahuollon tietojärjestelmään. Näin verkkokauppias pysyy aina ajan tasalla jokaisen lähetyksen tilasta ja sijainnista. Asiakasliittymän kautta voi myös tehdä palautusosoitekortit lähetettäviksi sähköpostilla asiakkaalle.
Asiakasliittymään on mahdollista helposti siirtää verkkokaupan asiakasrekisteri, seurata bussiennakkomaksujen suoritusta, seurata lähetysten kulkua reaaliaikaisesti ja jakaa seurantalinkki myös vastaanottajalle sähköpostilla.

HALUAN LISÄTIETOJA

 

 

fi| sv| en