Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Financial Controller – Ulkoisen laskennan päällikkö

Matkahuollon liiketoiminta jakautuu Matkustaja- ja liikennöitsijäpalveluihin sekä Pakettipalveluihin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille täysin digitaaliset palveluketjut ja toimialan paras asiakaskokemus matkojen ja pakettikuljetusten suunnittelussa, ostamisessa, maksamisessa ja seurannassa.

Matkahuolto työllistää yli 700 ammattilaista ja vuonna 2021 liikevaihtomme oli 95,2 miljoonaa euroa. Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Liiketoimintamme kasvaa ja kehittyy voimakkaasti ja samalla taloustiimimme uudistuu. Haemme nyt Helsinkiin tai Tampereelle sinua, kehityshenkinen

FINANCIAL CONTROLLER – ULKOISEN LASKENNAN PÄÄLLIKKÖ

johtamaan ulkoisen laskennan tiimiä, prosessikehitystä ja talouden järjestelmäuudistuksia oman vastuualueesi osalta. Tehtäväsi on uusi ja raportoit talousjohtajalle. Tässä ovat työsi tärkeimmät vastuualueet:

  • Kokonaisvastuu ulkoisen laskennan prosesseista ja niiden kehittämisestä.

  • Tulevan ERP-muutosprojektin ja muiden taloushallinnon tietojärjestelmien kehityshankkeiden vetovastuu.

  • Oman vastuualueen sisäisenä asiantuntijana/edustajana toimiminen myös muissa liiketoimintojen kehitysprojekteissa.

  • Laadukas esihenkilötyö ulkoisen laskennan tiimille.

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata valittavan henkilön omien toiveiden ja osaamisalueiden perusteella. Rooli on vahvasti kehityspainotteinen. Tulevat kehityshankkeet ovat siinä vaiheessa, että niihin pääsee selvästi vaikuttamaan omalla panoksellaan. Yhteistyötä tehdään tiiviisti erityisesti muiden taloustiimiläisten, järjestelmäkehityksen ja liiketoimintajohdon kanssa.

Etsimme ihmistä, jolle kehittäminen ja halu vaikuttaa asioihin on se ”oma juttu”. Tehtävässä menestyy parhaiten, kun omaa vankkaa kokemusta ulkoisesta laskennasta ja on ollut vastuussa tilinpäätöstasolla. Kokemus ulkoisen talouden prosessien kehittämisestä ja talouden järjestelmien uudistushankkeista antavat hyvät valmiudet ja näkemystä tähän työhön.  Tärkeintä on vahva kehitysorientaatio ja kyky kehittää prosesseja kokonaisvaltaisesti.

Etsimme henkilöä, joka aidosti nauttii toimintamallien ja järjestelmien kehittämisestä, mutta kykenee samalla toimimaan yhtiön sisällä oman alueensa asiantuntijana liiketoimintojen kehitysprojekteissa. Talouden tietojärjestelmien kehityksellä on merkittävä rooli tässä tehtävässä, joten aito kiinnostus järjestelmähankkeisiin on tärkeää. Esihenkilötyöstä ei ehdottomasti tarvitse olla aiempaa kokemusta, mutta kiinnostusta ja edellytyksiä johtamistyöhön tulee olla.

Matkahuolto on perinteikäs mutta voimakkaasti kehittyvä yritys, joka panostaa paljon toimintansa vastuullisuuteen. Yrityksen liiketoiminta on myös yhteiskunnallisesti hyödyllistä. Organisaatio on matala ja byrokratiaa on vain vähän. Matkahuolto kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Tästä syystä valittavan henkilön on mahdollista saada oman kätensä jälki selvästi näkyviin liiketoiminnassa. Töitä tehdään joustavalla hybridimallilla, joko toimistolla tai etänä sen mukaan, mikä toimii parhaiten.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla talousjohtaja Teemu Naatulalle, p. 050 3862 268 perjantaina 16.9. klo 12-15 välillä tai yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Riku Huikurille p. 040 1707 974. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 21.9.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Sijainti: Kaivokatu 10 A, 00100 Helsinki

Haku päättyy 21. syyskuuta 2022.

Hae tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä