Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Harjoittelija/opinnäytetyöntekijä

KIINNOSTAAKO PEREHDYTYKSEN SUUNNITTELU?

Tarjoamme harjoittelu- ja/tai opinnäytetyöpaikkaa korkeakouluopiskelijalle, jonka tehtävänä on tuottaa suunnitelma Matkahuollon työntekijöiden perehdyttämisestä ja laatia myös perehdytysohjelma. Tehtävään valitulla on mahdollisuus hankkia arvokasta kokemusta henkilöstötoiminnoista, siksi tehtävä soveltuu hyvin uransa alussa olevalle tulevaisuuden henkilöstöasiantuntijalle. Suunnittelutyön lisäksi harjoittelija pääsee tekemään käytännön toteutusta perehdytyksen osalta ja sitä kautta vaikuttamaan sisäiseen työnantajakuvaamme.

Opinnäytetyön pohjalta on tarkoitus syntyä perehdytysohjelman runko, joka pitää sisällään perehdytysmateriaaleja ja perehdytyksen toimintamallin. Perehdytysmateriaaleissa esitellään yritystämme, arvojamme sekä tapaamme toimia. Perehdytyksen toimintamallin suunnittelussa huomioidaan perehdytystä tekevät, sekä miten ja milloin perehdytystä tehdään. Sisällöltään perehdytysohjelma luodaan työntekijöille, joten harjoittelijan tehtävä tulee sisältämään perehtymistä Matkahuollon toimipisteiden työskentelyyn ja toimintatapoihin. Perehdytysohjelmaa työstetään myös Sympa HR -järjestelmän näkökulmasta. 

Harjoittelija tulee olemaan osa tiimiämme noin 3 kuukauden ajan ja tehtävät voivat olla perehdytysohjelman lisäksi harjoittelijan mielenkiinnon ja osaamisen mukaan laajemminkin henkilöstötoiminnon tehtäviä. Perehdytysohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa harjoittelijaa auttaa osaava ja mukava HR-tiimimme. Henkilöstöpäällikkö on myös tarvittaessa mukana opinnäytetyön ohjauksessa.

Harjoittelijalta odotamme reipasta otetta, viestintätaitoja ja kiinnostusta henkilöstöhallinnon prosesseja kohtaan. Harjoittelijan tehtävänä on koota, muokata ja luoda materiaalia, joten kirjoitus- ja tekstinmuokkaustaidoista on hyötyä. Toivoisimme harjoittelijan voivan aloittaa tehtävässään toukokuussa 2020. Harjoitteluajalta maksamme palkkaa. Toimistomme sijaitsee Helsingin sykkeessä Kaivokadulla täysin uusituissa tiloissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa myös henkilöstöpäällikkö Hanna Laakso numerosta 0505317978 10.3. klo 9-10 ja 12.3. klo 13–14 tai sähköpostitse hanna.laakso@matkahuolto.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV oheisen linkin kautta viimeistään 31.3.2020

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä