Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Henkilöstöassistentti (kesätyö)

Matkahuolto perustettiin aikoinaan yksi tehtävä mielessä: parantamaan ihmisten ja tavaroiden liikkumista paikasta toiseen. Mikään ei ole oikeastaan muuttunut 90 vuodessa, sillä keskitymme edelleen vain siihen minkä osaamme hitsin hyvin. Paitsi mitä nyt jokunen digitalisaatio ja automaatio ovat mullistaneet alamme täysin viime vuosikymmeninä. Mullistumme murrosten mukana kiitos innovaation (ja ajoittaisen improvisaation). Oli miten oli, teemme päivittäin parhaamme, jotta ihmiset ja paketit olisivat aina paremmin perillä. Tässä kohtaa sinä astut kuvioihin mukaan…

Haemme henkilöstöassistenttia kesätöihin pääkaupunkiseudulle

Onko sinulla jo hieman aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon avustavista tehtävistä ja haluatko kehittyä henkilöstöhallinnon ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme kesätyöntekijä.

Tarjoamme mahdollisuutta osallistua ja saada kokemusta henkilöstöhallinnon prosesseista. Lisäksi tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Henkilöstöassistentin tehtäviin kuuluu HR-järjestelmän käyttöä sekä työsuhdeasioiden, matkalaskuohjelman ja rekrytointiprosessien hallinnointia. Lisäksi tehtävään sisältyy hakemusten ja ilmoitusten tekoa Kelaan ja vakuutusyhtiölle sekä muita avustavia henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Tehtävänkuvaa voidaan laajentaa kesätyöntekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan myös muihin henkilöstöhallinnon tehtäviin.

Edellytämme näitä taitoja

  • Tarkkuutta ja huolellisuutta työtehtävissä

  • Halua ja kykyä oppia uutta sekä ongelmanratkaisukykyä

  • Kiinnostusta henkilöstöhallinnon monipuolisiin tehtäviin

  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

  • Riittäviä tietoteknisiä taitoja (esim. Excel)

Arvostamme myös

  • Kokemusta Sympa HR, SD Worx W ja SD Worx Expense -järjestelmistä

  • Korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta

Osaamisen lisäksi tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on itsenäisyys, aloitteellisuus ja aktiivinen yhteistyö tiimin kanssa.

Lisätietoja

Henkilöstöjohtaja Hanna Weckman – 0505317978 torstaina 9.3. klo 9–10 ja perjantaina 10.3. klo 10–11 tai sähköpostitse hanna.weckman@matkahuolto.fi.

Meillä työskennellään joustavasti etätyökaluja hyödyntäen, mutta tarjoamme myös loistavat työtilat huippusijainnilla Helsingin keskustassa. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen ajalla 2.5.–1.9.2023. Palkkaus perustuu Autoliikennealojen toimihenkilöitä koskevaan tessiin ja palkkahaitari on 2181–2688 EUR/kk perustuen työkokemukseen vastaavista tehtävistä.

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi viimeistään 18.3.2023 oheisen linkin kautta. Pyrimme aloittamaan haastattelut viikolla 12 ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Oletko valmis? Vastuullinen kesäduuni odottaa!

Olemme ylpeinä pitäneet Suomea pyörillä jo 90 vuotta. Kuljetamme ihmisiä ja paketteja maan jokaiseen kolkkaan ja haluamme omalta osaltamme huolehtia suomalaisten kuljetus- ja matkustustarpeista. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa yli 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Meillä työskentelee 590 ammattilaista, joista noin 160 henkilöä tukitoiminnoissa. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoutuneet kehittämään tekemisen tapojamme vastuullisuuden näkökulmasta.

Hae tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä