Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Avointen työhakemusten rekisteri

Rekisteriseloste
Henkilötietolaki (523/99) 10 §
11.3.2015

Rekisterinpitäjä

Oy Matkahuolto Ab (jäljempänä Matkahuolto)
Y-tunnus 0111393-9
PL 100
00101 Helsinki
Puh. 020 710 5000

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Hanna Laakso, henkilöstöpäällikkö
Oy Matkahuolto Ab
PL 100
00101 Helsinki
Puh. 020 710 5000

Rekisterin nimi

Oy Matkahuolto Ab:n IT-tietokanta.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on kerätä keskitetysti Matkahuoltoon töihin hakevien henkilöiden työhakemuksia ja ansioluetteloita. Matkahuollon eri toimipaikkoihin hakevien tiedot siirretään sen toimipaikan toiminnasta vastaavalle esimiehelle.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterin tiedot pitävät sisällään työhön hakijan yhteystiedot, koulutustiedot, työkokemustiedot, osaamistietoja, sekä hakemuskirjeen ja ansioluettelon sen mukaisena, miten hakija on ne itse kirjannut ”nettihakemukseen”. Tietoja säilytetään kuusi (6) kuukautta hakijalta tulleen hakemuksen päivämäärästä lukien.

Säännönmukaiset tietolähteet

Hakemukset ovat rekisteröityjen itse Matkahuollolle verkkosivujen kautta toimittamia. Oy Matkahuolto Ab ei kerää rekisteriin tietoja muista tietolähteistä.

Tietojen luovutukset ja tietojen siirto yrityksen ulkopuolelle

Oy Matkahuolto Ab ei luovuta tai siirrä henkilöstörekisterin tietoja yhtiön ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Hakemusasiakirjoja säilytetään sähköisessä muodossa. Rekisterin tietoihin pääsevät käsiksi ainoastaan rekrytointeja hoitavat henkilöt henkilökohtaisten salasanojen avulla. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisina.

 

 

fi| sv| en