Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Matkahuollon toimitilojen työ- ja yleisötilojen kameravalvontarekisteri

REKISTERISELOSTE
Henkilötietolaki (523/1999) 10§ ja 24§
22.1.2014

Rekisterinpitäjä

Oy Matkahuolto Ab (jäljempänä Matkahuolto)
Y-tunnus 0111393-9
PL 111
00201 Helsinki
puh. 020 710 5000

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Ari Hurme
Oy Matkahuolto Ab
PL 111
00201 Helsinki

Rekisterin nimi

Matkahuollon toimitilojen työ- ja yleisötilojen kameravalvontarekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään järjestyksenpidon ja turvallisuuden varmistamiseksi sekä rikos-, vahinko- tai onnettomuustilanteiden selvittämiseksi Matkahuollon toimitiloissa.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tallentavat valvontakamerat seuraavissa Matkahuollon toimipaikoissa: Forssa, Hamina, Helsinki, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kajaani, Kemi, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Lohja, Loimaa, Mikkeli, Mäntsälä, Oulu, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus.

Tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Tietoja luovutetaan tarvittaessa vain kohdassa 4 mainittujen tarkoitusten toteuttamiseksi. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Paperimuodossa olevat asiakirjat/tallenteet säilytetään lukituissa tiloissa. Asiakirjat hävitetään tietoturvaohjeiden mukaisesti.

Sähköisessä muodossa olevat asiakirjat ja tiedot on suojattu tietoturvakäytännön mukaisesti käyttäjätunnuksilla ja ulkoista tunkeutumista vastaan palomuurilla. Vain käyttöoikeuden saaneet henkilöt voivat päästä tietoihin käsiksi.

Tarkastusoikeus

Henkilöllä on henkilötietolain 26-28 § mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja Matkahuollon kameravalvontarekisteriin on tallennettu.

Henkilöllä on riittävän tarkan ja yksilöidyn tarkastuspyynnön tehtyään oikeus saada tietoonsa itseään koskevat, tallenteiden sisältämät tiedot Henkilötietolaissa tarkemmin määritellyin oikeuksin ja rajoituksin.

Tarkastuspyyntö tulee osoittaa kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella Oy Matkahuolto Ab, PL 111, 00201 Helsinki

Tarkastuspyynnön vastaus toimitetaan tarkastuspyynnön esittäneelle postitse.

Tarkastuspyynnöstä peritään kohtuullinen korvaus, mikäli edellisestä tarkastuksesta on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi.

fi| sv| en