Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Integraatioarkkitehti

Etsimme integraatioarkkitehtiä kehittämään Matkahuollon IT-integraatioiden ratkaisukokonaisuutta. Vastaat kokonaisuuden suunnittelusta ja kehittämisestä, mutta pystyt myös tarvittaessa hyppäämään projekteihin ja sovelluskehitykseen mukaan omassa roolissasi.

Olemme tänä syksynä investoineet uuteen integraatioteknologiaan, johon rakennetaan uudet järjestelmäintegraatiot uudella tavalla. Olemme uusimassa ydinjärjestelmiämme seuraavan kolmen vuoden aikana laajasti, joten integraatioarkkitehtuuri tulee olemaan keskeisessä roolissa tulevina vuosina. Samalla rakennamme uusille asiakkaillemme palveluja, joiden ytimessä ovat dataintegraatiot.

Tehtävässä pääset rakentamaan seuraavan sukupolven kokonaisuutta pilviteknologioita hyödyntäen. Pääset arkkitehtuurisuunnittelun lisäksi rakentamaan järjestelmäintegraatioita kumppanien kanssa ja ohjaamaan heidän tiimiensä työtä. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden sekä kehitykseen osallistuvien muiden toimijoiden kanssa. Ymmärrät integraatioiden toimivuuden kriittisyyden ydintoiminnalle. Tehtävä painottuu uusien integraatioiden rakentamiseen Mulesoft Anypoint -alustaa hyödyntäen, ei vanhojen integraatioiden siirtoon.

Toivomme:

 • aiempaa kokemusta useista osapuolista ja teknologioista koostuvasta ratkaisukokonaisuudesta ja ymmärrystä erityyppisistä integraatioarkkitehtuureista

 • vähintään 3 vuoden kokemusta integraatioalueen yritystason arkkitehtuureista ja integraatioteknologioista

 • vähintään 2 vuoden kokemusta integraatioiden sovelluskehityksestä ja tuotannosta

 • osaamista integraatioalustoista ja API Managementista

 • osaamista ja ymmärrystä API-lähtöisestä kehittämisestä

 • kokemusta ja näkemystä integraatioarkkitehtuurin kuvaamisesta ja dokumentoinnista

 • analyyttista ja systemaattista työotetta

 • hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa

Arvostamme:

 • kokemusta integraatiopalveluiden ohjaamisesta ja palveluiden ostamisesta

 • kokemusta MuleSoft Anypoint -alustasta

 • ymmärrystä EDI-integraatioista

 • tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

 • matkustamisen tai logistiikkatoimialan kokemusta

Voit olla jo kokenut arkkitehti tai API-asiantuntija, joka haluaa kehittyä urallaan integraatioarkkitehtuurin kehitystehtäviin. Osaamisen lisäksi tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on itsenäisyys, aloitteellisuus ja aktiivinen yhteistyö tiimien ja kumppanien kanssa.

Tarjoamme:

Integraatioarkkitehdin tehtävä on yhtiössämme uusi. Pääsetkin vaikuttamaan kehityksen suuntaan ja rakentamaan omaa työnkuvaasi tuleville vuosille. Integraatioarkkitehti on avainhenkilö Matkahuollon integraatiokehittämisessä. Tulemme käyttämään uusinta teknologiaa (mm. mikropalvelut, julkisen pilven serverless-ratkaisut, monetisointi ym.) ja parhaita käytäntöjä digitaalisten liiketoimintapalvelujen ja datakeskeisten palvelujen tuottamisessa. Tehtävää pystyy laajentamaan ja syventämään monelle saralle.

Matkahuolto uudistuu voimakkaasti ja tehtävässä pääset mukaan tekemään tulevaisuuden Matkahuoltoa. Pääset työskentelemään vauhdikkaaseen ja mukavaan tiimiin vakaassa yhtiössä.

Työpaikka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella ja työskentelemme myös joustavasti etänä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikumppanimme HRS Advisorsin konsultilta Riku Huikurilta, p. 040 1707 974, riku.huikuri@hrsadvisors.fi.

Lähetäthän CV:si mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin ke 7.12.2022 mennessä!

Hae tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä