Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Matkahuolto kommer med julen – Små och stora julgåvor ända fram

På den här sidan har vi sammanställt ett julmeddelande, för att dina julförberedelser ska vara så bekymmersfria som möjligt!

 • Julglädje!

 • Julens viktiga avsändningsdagar

 • Utvidgade utdelningstider

 • Hämta appen Paketit

 • Biljetter till julfirande

 • Hämta appen Resor och Biljetter

 • Vår kundservice under julen

 • Tips för att välja rätt paketstorlek och packa på rätt sätt!

Julglädje!

Det är igen den tiden på året då vi överraskar och blir överraskade med gåvor. Den tiden då vi gläder oss över att besöka släktingar. När vi firar på vårt eget sätt. Det är igen den tiden då vi har nåtts av julglädjen.

Vi tackar för året som gått och önskar alla ett framgångsrikt 2023. Den här julen stöder vi barnen i Ukraina via UNICEF.

Tips för att välja rätt paketstorlek och packa på rätt sätt!

Om du skickar paketen senast under de närmaste dagarna, transporterar vi paketen till serviceställena för avhämtning eller till mottagarens dörr före julafton.

Skicka inom Finland

 • Inrikes paket on 21.12.
 • Inrikes Hemleveranspaket ti 20.12.
 • Expresspaket beroende på avsändningsplatsen och mottagaradressen to 22.12 eller fr 23.12.
Köp paket →

Skicka utomlands

Via Matkahuolto kan du enkelt skicka julglädje även utomlands.

 • Till Norden och Baltikum fr 16.12
 • Till övriga Europa fr 9.12
Köp paket →

Serviceställen

 • Matkahuoltos omfattande servicenätverk består av över 2 000 serviceställen.
 • Du hittar serviceställenas adresser och öppettider i sökningen av serviceställen på våra webbsidor.
Sökning av serviceställe →

Serviceställenas öppettider och utvidgad utdelning

Största delen av våra över 2000 serviceställen, såsom paketautomaterna, K-marketarna och R-kioskerna, betjänar med omfattande öppettider sju dagar i veckan året runt, även under julen. Pakettrafiken är nu som livligast. Kom ihåg att hämta ditt paket så snart som möjligt!

Vi utvidgar utdelningen av paket även på lördagar på följande orter:

Espoo, Helsinki, Hyllykallio, Hyvinkää, Hämeenlinna, Inkoo, Joensuu, Jokela, Jyskä, Jyväskylä, Järvenpää, Kauniainen, Kellokoski, Kempele, Kerava, Kiiminki, Kirkkonummi, Klaukkala, Kokkola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mustasaari, Mynämäki, Palokka, Pietarsaari, Piispanristi, Pirkkala, Pori, Porvoo, Nokia, Oulu, Seinäjoki, Sipoo, Siuntio, Söderkulla, Tammisaari, Tampere, Turku, Tuusula, Vaasa, Vantaa och Ylämylly.

Se serviceställen

Hämta Paketappen och gör det lätt att hantera paket!

Matkahuoltos paketapp Paketit är mycket mer än bara en app för spårning av paket. Den hjälper dig i vardagen. Med hjälp av appen kan du hantera alla dina Matkahuolto-paket i samma app och enkelt skicka paket i hela Finland och utomlands.

Hämta appen

Biljetter till julfirande

Kom det som en överraskning att julen redan står för dörren? Ingen panik. Nedan hittar du våra tips för reseplanering och biljettköp. Biljetterna till julfirandet säljs dock nu. Köp därför din biljett genast och säkerställ en bekymmersfri resa under julen.

Köp biljetter i webbutiken

Bussen transporterar dig bekvämt till julfirande var som helst. Köp biljetter från 2,50 € enkelt och snabbt i webbutiken.

Köp biljetter →

Tidtabellssökning

Du kan söka busstidtabeller med hjälp av Matkahuoltos tidtabellssökning. Tidtabellssökningen visar direkta turer och bytesförbindelser som bussföretagen bekräftat.

Tidtabellssökning →

Planera i reseguiden

Reseguiden är en webbläsarbaserad tjänst för rutt- och reseplanering. Reseguiden omfattar hela Finland och vägleder dig ända fram från adress till adress genom att visa olika resealternativ.

Läs mer och pröva →