Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Kausi- ja sarjaliput muuttivat puhelimeen

Matkahuollon kausi- ja sarjaliput ovat siirtyneet matkakorteilta Reitit ja Liput -sovellukseen. Voit nyt ostaa sovelluksesta kaikki kausi- ja sarjaliput.

Matkakorttien ja matkakortille myytävien lipputuotteiden myynti ja lisälataaminen päättyi 30.6.2023. Matkakortilla olevan lipun voi käyttää loppuun lipun voimassaoloaikana, minkä jälkeen seuraava lippu on ostettava sovelluksesta. Matkakortilla olevia lippuja ei ole mahdollista siirtää sovellukseen.

Olemme siirtäneet kausi- ja sarjalippujen myynnin sovellukseen vastataksemme asiakkaiden muuttuneisiin tarpeisiin. Muutoksen myötä lippuja voi ostaa ajasta ja paikasta riippumatta, eikä matkakortin osto tai lipulla kulloinkin jäljellä olevien matkojen tai voimassaoloajan tarkistaminen vaadi enää asiointia bussissa tai Matkahuollon palvelupisteessä.

Vuosiliput ovat nyt valtakunnallisia sarjalippuja

Uudistimme lippuvalikoimaamme, ja vanhat vuosiliput ovat nyt valtakunnallisia sarjalippuja. Lippu-uudistuksessa kiinnitimme huomiota erityisesti siihen, että liput vastaavat asiakkaiden muuttuneita matkustustarpeita.

Lue lisää →

Osta lippu toiselle

Voit nyt ostaa kausi- ja sarjaliput myös toiselle henkilölle Reitit ja Liput -sovelluksesta! Päivitä sovellus omassa sovelluskaupassasi ja ota uusi ominaisuus käyttöön vaikka heti.

Koulumatkatuetut liput sovelluksesta 18.7. alkaen

Koulumatkatuetut liput ovat siirtyneet Reitit ja Liput -sovellukseen. Koulumatkatuetun lipun hankkiminen sovelluksesta onnistuu, kunhan olet ensin hakenut verkossa OmaKela-palvelussa koulumatkatukea ja saanut osto-oikeuden.

Lue lisää →

Poikkeukset matkakorteilla

Arvokortti ja yritysten ja yhteisöjen käyttöön tarkoitettu Liikematkakortti säilyvät matkakorteilla siirtymäajan loppuun eli 30.6.2024 asti. Myös peruskoululaisten liput säilyvät pääsääntöisesti matkakorteilla toistaiseksi.

Lue lisää →

Kausi- ja sarjalippujen maksaminen henkilöstöeduilla on päättynyt

Kausi- ja sarjalippujen maksaminen henkilöstöeduilla (Smartum, Eazybreak, Edenred) on päättynyt 30.6.2023, jolloin myös matkakorttien myynti ja lataaminen päättyi. Nyt kausi- ja sarjaliput ovat myynnissä Reitit ja Liput -sovelluksessa, joka ei toistaiseksi tue henkilöstöetuja maksutapana.

Bussiliput-sovellus on poistunut käytöstä

Bussiliput-sovellus on poistunut käytöstä 30.6.2023, jolloin matkakorttien myynti ja lisälataaminen asemilla, asiamiehillä, R-kioskeilla ja busseissa päättyi. Nyt kaikki Matkahuollon lipputuotteet ovat ostettavissa Reitit ja Liput -sovelluksesta. Poikkeuksena peruskoululaisten liput, jotka säilyvät pääsääntöisesti matkakorteilla toistaiseksi.

Reitit ja Liput -sovellus

Reitit ja Liput -sovelluksessa voit hakea ja suunnitella koko matkasi osoitteesta osoitteeseen. Sovellus opastaa perille asti eri kulkumuotoja hyödyntäen, ja saat vapauden valita itsellesi parhaiten sopivat aikataulut, liikennevälineet ja reitit.