Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Kesätyöntekijä ostolaskujen käsittelyyn

Haemme Matkahuollolle Taloushallintoon

Kesätyöntekijää ostolaskujen käsittelyyn

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista rahdinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut. 

Rekrytoimme kesäksi neljäkymmentä uutta osaajaa eri tehtäviin toimipisteisiimme ympäri Suomen.

Onko sinulla jo hieman aiempaa kokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä ostolaskujen käsittelyyn liittyen ja kaupallisen alan koulutus? Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta ja haluatko kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme kesätyöntekijä. 

Tärkeintä on halu oppia uutta sekä tarkka ja tunnollinen työskentelytapa. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttää sinut tehtäviisi. Matkahuollolla on pitkät perinteet ja kokeneiden kollegoiden avulla työtehtäviin perehtyminen käy nopeasti, mutta aiemmasta taloushallinnon kokemuksesta on hyötyä. 

Edellytämme kesätyöntekijöiltä

  • Hyvät asiakaspalvelutaidot  

  • Hyvät yhteistyötaidot 

  • Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito

  • Riittävät tietotekniset taidot 


Järjestelmäosaaminen sekä huolellisuus ja tarkkuus työtehtävissä auttavat työssä menestymiseen. Työskentelet mielelläsi vaihtelevissa ja kiireisissäkin toimistotöissä. Hiljattain uusitut toimitilamme sijaitsevat aivan Helsingin ytimessä Kaivokadulla.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.6.-16.8.2020. Viikkotunnit ovat 37,5 tuntia viikossa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-11 Anu Pettinen numerosta 040 184 6317

Oletko valmis? Vastuullinen kesäduuni odottaa!

Jätäthän hakemuksesi ja liitäthän mukaan myös CV:n viimeistään 31.3.2020 tästä.HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä