Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Kotimaisten verkkokauppojen tarjouksia 6.-19.9.2021

Fotonordic – se palveleva kamerakauppa! Fotonordic tarjoaa ilmaiset toimitukset kaikkiin Matkahuollon noutopisteisiin!

Fotonordic on valo-, video- ja mobiilikuvaamisen asiantunteva verkkokauppa – yksi Suomen suurimmista alallaan.

Tutustu ja tilaa →

Virtasenkaupasta kaikki kotiin ja autoiluun! Nyt ilmaiset Matkahuollon pakettitoimitukset koodilla MH34"

Kotona on aina kaikenlaista puuhaa, ja arkea helpottavat kunnolliset työvälineet - siivoukseen, pihan kunnostukseen ja lumitöihin. Nikkaroijat ja remontoijat löytävät työkalut ja tarvikkeet kaupastamme.

Tutustu tarjouksiin tästä →

Laatukorusta kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla MATKAHUOLTO

Laatukoru valmistaa ja myy koruja meille kaikille elämämme tärkeimpiin hetkiin sekä saavutuksiin. Laatukorusta löydät niin sormukset, korvakorut, riipukset kuin kellot pöytähopeita ja lahjoja unohtamatta. Perinteisten ja tunnettujen merkkien lisäksi Laatukorun valikoimaa piristää oma Silván-timanttikorumallisto.

Tutustu ja tilaa tästä →

Nyt Lumiselta valoa syksyn autoiluun edullisesti! Lisävaloista, otsalampuista ja muista valotuotteista -5% alennus koodilla MATKAHUOLTO . Etu koskee myös tarjoustuotteita ja uutuuksia!

Kaikki yli 140€ toimitukset ilman toimituskuluja! Olemme palvelleet asiakkaitamme ajoneuvovalojen hankinnassa jo yli 12 vuoden ajan. Laajasta valikoimastamme löydät valot autoon, työkoneisiin ja harrastuksiin, mm. Lisävalot, työvalot, otsalamput sekä erilaiset varoitusvalot.

Tästä tilaamaan →

Kodin Kukat tarjoaa 5 euron kerta-alennuksen tilaukseesi koodilla MH5

Kodin Kukilla on ilo palvella ja tuottaa onnistumisen hetkiä yhä useammalle puutarhaharrastajalle. Oma kasvihuone takaa kasveille optimiolot, jolloin tuotteet tulevat sinulle aina nopeasti, turvallisesti ja oikeaan istutusaikaan. Me pidämme huolta taimista, tilauksista ja toimituksista.

Tästä tilaamaan →

Rekiltä vastuulliset ja laadukkaat second hand -löydöt syyskauteen! Alekoodilla: MH15 saat -15 % alennuksen verkkokaupastamme (ei koske lahjakortteja tai alennettuja tuotteita).

Rekki kokoaa yhteen rakastettujen brändien hyvin pidettyjä ja tarkasti valittuja vaateaarteita. Tee upeita second hand -löytöjä kolmesti viikossa päivittyvästä valikoimasta tai anna vaatteidesi kiertää näppärästi Rekin kautta uuteen kotiin korvausta vastaan.

Tutustu ja tilaa tästä →

Titityyn verkkokaupasta -10% alennus kotimaisista Tukuwool-langoista Matkahuollon asiakkaille!

Jyväskylän sydämessä sijaitseva Lankakauppa Titityy on neulojan paratiisi. Meiltä löytyy käsinvärjättyjen lankojen sekä tarvikkeiden lisäksi rouheaa ja lämmintä suomalaista villaa, Tukuwoolia.

Tästä tilaamaan →

Pretty.fi kauneustuotteeet verkosta – kaikki tuotteet -20% ja ilmainen toimitus koodilla MATKAHUOLTO!

Pretty.fi on suomalainen, laadukkaan ja edullisen merkkikosmetiikan verkkokauppa. Tee ostoksia turvallisesti, me käsittelemme tilauksesi nopeasti.

Tästä tilaamaan →

Vamsko tarjoaa kaikki tuotteet -25% koodilla: MATKAHUOLTO!

Uudistunut, vastuullisesti valmistettu ja kestävään kehitykseen keskittynyt VAMSKO -mallisto lanseerattiin syksyllä 2020 ja sen tuotteet on valmistettu kokonaan perheomisteisissa eurooppalaisissa tehtaissa - suurimmaksi osaksi Italiassa.

Tästä tilaamaan →