Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuollon laatulupaus

Tarjoamme valtakunnallisen lippu- ja aikataulujärjestelmän

Valtakunnallinen aikataulujärjestelmämme sisältää lähes koko maan bussivuorojen aikataulutiedot (pois lukien pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun kaupunkien järjestämä seutuliikenne ja Waltti-liikenne).

Myymme lippuja lähes kaikkiin niihin bussiyritysten vuoroihin, joiden aikataulutiedot näkyvät valtakunnallisessa aikataulujärjestelmässä. Vuorokohtaiset lippujen hinnat löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta matkahuolto.fi ja Reitit ja Liput -sovelluksesta.

Tiedot kaikista lipputuotteista ja hinnoista saa Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto.fi ja asiakaspalvelukeskuksestamme numerosta 0200 4000 (puhelun hinta 1,98 €/min + pvm).

Vuorojen liikennöinnistä huolehtivat yksityiset bussi- ja taksiyritykset.

Tiedotamme palveluistamme ja niissä tapahtuvista muutoksista

Palveluistamme ja niissä tapahtuvista muutoksista tiedotamme verkkosivuillamme osoitteessa matkahuolto.fi ja valtakunnallisessa asiakaspalvelukeskuksessamme numerossa 0200 4000 (puhelun hinta 1,98 €/min + pvm).

Asiakastyytyväisyys ja laadunvalvonta

Käsittelemme kaiken saamamme asiakaspalautteen viipymättä ja vastaamme niihin palautteisiin, joissa on lähettäjän yhteystiedot. Palaute on meille arvokas työväline palveluiden kehittämisessä.

Mittaamme palveluidemme laatua ja asiakastyytyväisyyttä useilla säännöllisillä mittauksilla, hyödynnämme tuloksia palveluiden kehittämisessä ja kerromme tuloksista verkkosivuillamme.

Mahdolliset aikatauluihin ja lippuihin liittyvät korvaushakemukset ratkaisemme Matkahuollon matkaehtojen mukaisesti. Matkapalvelujen palautteet ja reklamaatiot voi lähettää verkkosivujemme palautelomakkeen kautta tai puhelimitse numeroon 020 331 222, joka palvelee ma-pe klo 8 – 16 (puhelun hinta 8,4 snt/min).

Huomioimme palveluissamme erilaisten väestöryhmien erityistarpeet

Haluamme palvella kaikkia asiakasryhmiämme mahdollisimman hyvin.

Tietoa vammaisten, liikuntarajoitteisten sekä muiden väestöryhmien käytössä olevista palveluista on verkkosivuillamme sen mukaisesti, kuin palveluita ja avustamista on mahdollista tarjota toimipaikoillamme sekä bussi- ja taksiyrittäjien autoissa.

Aikataulujärjestelmästämme löytyvät tiedot vuoroilla pääasiallisesti käytettävien ajoneuvojen mahdollisista esteettömyys- ja muista varusteluista, siltä osin kuin yritysten on mahdollista niitä antaa.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media