Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Logistiikkasuunnittelijoita

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista rahdinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut.

Etsimme kahta logistiikkasuunnittelijaa tuotannon eri projekteihin kehittämään prosesseja, työmenetelmiä ja tietojärjestelmiä. Roolien ollessa uusia, valitut henkilöt pääsevät itse vaikuttamaan tehtävän sisältöön ja toimintamalleihin. Valitut henkilöt pääsevät työskentelemään vauhdikkaaseen ja mukavaan tiimiin vakaassa yhtiössä. Matkahuolto uudistuu voimakkaasti ja tehtävään valitut ovat mukana tekemässä tulevaisuuden Matkahuoltoa.

Työtehtäviin kuuluu

  • Runkokuljetusten ohjaus sekä runkoverkoston analysointi

  • Kuljetusten laaturaportointi ja teholaskenta sekä niiden analysointi

  • Logistiikan prosessien ja menetelmien kehittäminen

  • Kuljetuksen tietojärjestelmien ja työmenetelmien kehitystyö sekä muihin tuotannon eri projekteihin osallistuminen aktiivisesti

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta ymmärrystä logistiikka-alalta ja siksi sinulla onkin kokemusta useamman vuoden ajalta esim. kuljetuksiin liittyvistä tehtävistä. Tuotannon analysointi on sinulle tuttua etkä pelkää lähteä kehittämään toimintaa määrätietoisesti yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Otat vastuuta, olet järjestelmällinen ja teet sen, minkä lupaat.

Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä prosessien ja toimintatapojen kehittämiseen. Olet utelias ja mietit, miten tulevaisuudessa voisimme tehdä asioita vieläkin paremmin. Kykenet hahmottamaan suuria kokonaisuuksia objektiivisesti, käytännön asiat huomioiden. Pystyt ymmärtämään asiat numeroiden ja datan takana sekä tarvittaessa kyseenalaistamaan toimintamalleja. Edellytämme lisäksi erinomaisia O365-työkalujen käyttötaitoja sekä hyviä dokumentointitaitoja.

Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Toimipiste sijaitsee Vantaalla. Lisätietoja tehtävästä antaa 18.8. klo 9–12 logistiikkapäällikkö Niko Paajanen, puh. 050 338 3678.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Hae avointa tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä